a "reszelés" szerencsére nem perec következménye volt csak próbálgattam a motor határait... éshát elértem
szóval a tempós közlekedéssel már nincs komoly problémám de kis tempónál még akadnak hiányosságok szal sávon belül bizony oda vissza tologatom a motort
Szia! Ne szedd le az oldalidomokat, ez nem olyan veszélyes.
Meg, ha már meg is reszelted...
Nagy tanulás az egész! Sok olyan dolgot sajátíthatsz el, amit addig még elképzelni sem tudtál, hogy megcsinálható, hát még, hogy magad fogod csinálni! Volt néhány nagyokos, aki azt mondta, hogy ők nem artistának, vagy cirkuszi majomnak készülnek! Viszont amikor gáz van és egy ilyen "majomkodással" kimászol a sz.rból, akkor bezzeg nagyon jól jön ez a tudás!
köszi a tájékoztatást igazából ez volt a legnagyobb visszatartó erő hogy féltettem a mocit. de akkor beszélek az úri emberrel.. gomba nekem is van fent meg van dekli védő is igaz azt kicsit megreszeltem kakucson^^ de ha megyek az oldal idomokat valszeg le is szedem
De én még nem tisztáztam vele,ideküldte rám az emberét! Megfélemlített, Ez ilyen nagyon geng-szter?
De ha úgy lett volna,mint ahogy tervezte ,akkor szarrá szakadtunk volna a röhögéstől,de nem úgy lett.....nem ijedtem be annyira,amennyire kellett volna,meg vót nálam xanax,és megkínáltam vele az emberét,hogy nyugodjon már le egy kicsit! Na de majd ezé számolunk Káj bácsi!
kájjal tegnap szöggel véggel tisztáztuk a dolgot.... igazából a vitát kiváltó ok sem igazán ok... mind1....
majd lesz valahogy.... vagy nem.... de az biztos....
Ott izomkodok ahol akarok!
Oda írok ,ahova jólesik!
Azt,hogy Téged nem tűrtek meg,vagy Te nem tűrted meg Őket,az meg a Ti dolgotok ....mi közöm hozzá?
Mi mást mondhatnék el ezzel kapcsolatban?
Nagyon nem értem én ezt,szóvívője lettél az LFP nek,vagy mi?
Felnőtt emberként el tudom dönteni(asszem ),hogy mit akarok,és valószínűnek tartom,hogy Ők is(ezt is asszem )
Akkó most megen mi a probléma? Az a baj,hogy oda írogatok,vagy az ,hogy ide?
Mert bármelyik is,különösebben nem nagyon hat meg!
Szeretem az itteni társaságot,és ennyi,még akkor is ,ha néhe némelyik nagyon PUSTI!
Szia!
Vezetéstechnikai tréningnek I-II-III-IV szintje van. Végig kellmenni fokozatokon, akkor nem dobod el a vasat. Azonkívül amit bemutatnak és rávezető gyakorlatokat csináltatnak, akkor nem lesz baj. Az oktató megmondja, ha úgy látja, hogy mehetsz a következő gyakorlatra, mert felkészültél már rá elég jól! A gyakorlatok közben nincs nagy sebesség, ezért, akik letették a vasat, azok szinte csak leeresztették meguk alá, miközben terpeszben álltak fölötte. Kis karcolás keletkezett maximum, vagy még az sem.(Legtöbb motoron van bukó gomba, vagy cső! Az pedig elég!) Ami fontos, rendes mocis cucc, és rettentő sok önfegyelem! Hívd fel Köves Szilárdot, ő a góré, szívesen ad tájékoztatást: 30/9509786
Nem kell kutyulni,,,nincs semmi baj,sem a Joceeeval sem velem,,,benéztük a dolgokat,,,de az ilyenek erősitik meg a haverságot,ami aztán barátsággá válik,vagy nem de az biztos
kijelentésem nem sértő szándékú
A többit személyesen, egyellőre