Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még tudok enni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jó estét!
akkó' megyek kergetni a labdát
Jó éjt . ,
Hello mindenki ! Szia Gino .
sziasztok én most végeztem áááááá
én a Bkingre éves szinten fizetek 13.000-t......B 1-ben, vidéken. Úgyhogy irreális a 120, vagy marha nagy malusban vagy....
hállom hát...
Én nem fizetek semmit, ki van vonva a forgalomból...
Tavaly ~28e volt egy évre, mert megszívatott az AHB és náluk kellett lenni az évben
De ~20e körül lett volna...ha nem náluk vagyok
hállod! egy 600asra mennyi a kötelező? évi 120onvalamennyi reális? mármint az, de te pl mennyit fizetsz
Micsoda felesleges munka .... én megvárom a tavaszt
Szia!
ha sehun senki akkor ha kerestek,havat lapátolni vagyok
És ezért most elmentem beindítottam a motorom, bemelegítettem!

Rajta ülve néztem ki az ablakon, figyeltem a hóesést.
*vának= Évának
Szó sem volt leszarásról....
Csak nekem a lakásom, a fedő a fejem/családom felett is kockáztatva van... és azért az nem szarral guriga. Tehát azzal voltam/vagyok elfoglalva, hogy a bank ne tegyen minket földönfutóvá..... na és mivel fizetést is hónapokkal késve kapok, csepegtetve, apránkét...ami úgy semmire nem elég ...szóval érthető, hogy igen csak mással vagyok elfoglalva.... ha a saját lakásomban laknék (nem hiteles, akkor nem lenne ekkora gáz...)....szóval elnézést mindenkitől nincs leszarás, csak kapálózás a nyakig érő szarban, hogy ne süllyedjek tovább....vagy legalább ne löködjék a az edényt, mert akkor is az arcomba csap a szar...

Akit érdekelt, hogy mi van..... az felhívott telefonon. Ennyi.
Most sem jobb a helyzet, sőt..... az vának is alig van melója....de jó az "anyag" és legalább felül tudok kerekedni kicsit.... és lett pici kedvem ideírni.
De nem kell azt hinned, hogy búval baszott agyok és sírok egész nap..... kifelé nem nagyon látszik.... belül szenvedek.
Na, ezeket nem akartam ide írni..... ürüljé bammeg.... és ez az egész nem panaszkodás.....csak válasz a köcsög dumádra....
Na meg visszaírhattál volna msn-en, te egyorrú
és?sokszor kivoltam én is,és még ki leszek,,,,de nem csináltam ezt,hogy nem írok be,,,,,jókedvűen,szarkedvűen,örömmel,bánattal is te vagy,Gino,,,,,,szeretünk és ezt ne feledd,de ha leszarsz minket,tőlünk se várjál mást,megértetted na és most kotródj a sarokba pityeregni
Haggyadmá,tegnap is meg ma is úgy akartak telefont venni,hogy majd a jövő héten kifizeti,,,de mindent tudjon szép legyen és 8ezernél olcsobban,,,,,,,szerintem nagyon vághatott a nézésem
nem vagy egyedül evvel a problémával,mindenki csóró,csak van aki nagyarcoskodik,oszt közben meg lassan nem lessz mit egyen önerőből for example:Me )
Hát tényleg, nagyon ki vagyok.... és nem csak itt.... már mindenhol ki vagyok..... feszülve...
Te ki vagy itt?bemutatkoznál?
jó reggelt!
Ha nem,akkor a bömböldével letolom a havat 200TLE
200 ToLÓErŐ