Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írtad,h "akit érdekelt az hívott", mindenkit érdekelt, csak nem mindenki hívott!
napsütést,és 15 celsiust akarok,minyimum!
Asszem én is mondtam, hogy köszi, de....
nekem is elvonási a tünet ,,,,,,,,,,,,,, nem sexuális az elvonás
holnap már elmossa az eső,ne aggódj
Eddig nem voltam benne biztos!
Jól esik, ha segíthetek a barátaimon!
Para bá
csináljatok már tavaszt,mert ki vaok bukva ettől a sok nemnormálishalmazállapotú és színű víztől.....
én hívtalak,és felvetted ,beszéltünk ,és leraktuk
Helló!
Most ne írja már le mindenki, hogy miért nem hívott, aki nem hívott. Nem volt kötelező....
És tudom,köszönni szoktak...... én nem mindig
kb 2x mondtam el,1x piásan,és másnap józanul
szasz
2 x hívtalak,nemvettél tudomást róla....
De azé hívtalak ,mert hiányzott a búrád innen az emberszabásúak közül!
részemről is áll még amiről beszéltünk,,,,,,,
Jól döntöttél.
sajna ez tényleg ilyen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sziasztok!
Megértem Gino, hogy nem volt kedved ilyen helyzetben írogatni, de akkor is hiányoztál innen nagyon.
Az a szégyen, hogy rendes, tisztességes, okos emberek és családok egyik pillanatról a másikra létbizonytalanságba kerülnek ebben tetves országban. A többségünk kardélen táncol, most téged löktek meg kicsit, holnap engem fognak.
Sziasztok, mára végeztem a dógozással
Gino, aki meg nem hívott fel (pl Én) nem azért nem, merd leszar, hanem mert innen-onnan hallotta, h szar van a palacsintában nállatok! Ezekröl nem szivesen beszél az ember! Karácsony előtt okosabbaktól kértem tanácsot, h mi lenne ha beállítanék hozzátok egy csomaggal, amit karira az asztalra tudsz tenni! Vagy örültél volna, vagy sértőnek és megalázónak vetted volna, nemtudtam eldönteni, hát így határoztam!
Az ajállatomat tartom, ha gondolod ezzel szivesen segitek akár holnap is! Én is csipázlak