Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó bizony! Egyedül voltam jöhetett volna vki velem!
de jóóóó Neked
Most értem haza. Lenyomtam 200-at. Tuti volt nem fáztam egy kicsit sem.
azt elhiszem
A leszbit bírnám.
Lajosmizse ? km. Ilyent vennék a skods roomsterünkbe.
az én hayám is bordó akkor én leszbi vagyok?
HI. Vedd meg az én Gsr emet. Ja de mégse, mert bordó csak a buziknak van.
jaj Zsu!De nincs kedvem dolgozni ma!Úgy volt hogy este jönnek ismerőseim,iszogatunk,dumálunk,jókat nevetünk de aztán lefújták az egészet pedig már úgy rákészültem na mindegy...legalább nem kell este rohannom melóból haza
szió Gekko Drága!Nem fázott a bibis ujjacska?
Ja .és Gino,ha az csak savazás volt akkor NEM vagy "muzsik",(és nem szophatsz le )
De a családi dolgok,asszem nem savazástéma....de mindegy,ez van,és a szeretetem és tiszteletem irányodban megvan még mindig
Szép napot Mindenkinek! Ma voltunk Totor barimmal egyet csapatni a városban,és most mgyek "kopácsolni"
Neem?
itt is bár sokat nem láttam eddig belőle mert most keltem fel
köszi neked is itt tényleg szép nap van
Szép napot Mindenkinek
Melyik része nem világos aranszivem
Ha valami csúcsbajság nem történik, nekem GSR-em lesz és kécc Gino erre mérget vehetsz!
Na megyek , vége a mai napnak. Később még leszek! Üdv Mindenkinek!
Előre lefoglaljuk a helyet, akkor még hangulatos is lessz, hogy más motorosok is vannak ott! Nekünk meg lesz a sajátunk, közben zene pizzaverseny, meg minden! Csinálunk az asztalra egy nagy GSR 600 zászlót! Most valahogy a Hyco Clubbosat nem raknám ki oda!
Mi AZ , hogy nem jóóóó?
Így sohasenem leszel GSR-es....

Egyébként én még nem tudom, hogy jó lesz-e az időpont..... ilyen távolra én nem tudok szervezni, nekem igen változékonyak a programjaim....
mi az,hogy nem jó
Én még sohase vótam semmilyen ügybő egyikbe sem, megasztán vlsznü nem leszek ott, nekem az időpont nem jó! Úgyhogy nekem tök mindegy hol tartjátok!
Egy jó társaság szerintem bárhol jól szórakozhat, és ez az!
Pontosan.

Én voltam tegnap az Andrettiben, szerintem jó a hely.
Simán lehetne ott, nem muszáj a Stex-ben....
szerintem nem helyhez kötött, bárhol tarthatjuk, ahol ösze lehet húzni az asztalokat.
Hali, 1 óra környékén valaki valamerre? 12-13 fok

Kakucs?