jaj Zsu!De nincs kedvem dolgozni ma!Úgy volt hogy este jönnek ismerőseim,iszogatunk,dumálunk,jókat nevetünk de aztán lefújták az egészet pedig már úgy rákészültem na mindegy...legalább nem kell este rohannom melóból haza
Ja .és Gino,ha az csak savazás volt akkor NEM vagy "muzsik",(és nem szophatsz le )
De a családi dolgok,asszem nem savazástéma....de mindegy,ez van,és a szeretetem és tiszteletem irányodban megvan még mindig
Előre lefoglaljuk a helyet, akkor még hangulatos is lessz, hogy más motorosok is vannak ott! Nekünk meg lesz a sajátunk, közben zene pizzaverseny, meg minden! Csinálunk az asztalra egy nagy GSR 600 zászlót! Most valahogy a Hyco Clubbosat nem raknám ki oda!
Én még sohase vótam semmilyen ügybő egyikbe sem, megasztán vlsznü nem leszek ott, nekem az időpont nem jó! Úgyhogy nekem tök mindegy hol tartjátok!
Egy jó társaság szerintem bárhol jól szórakozhat, és ez az!
De a családi dolgok,asszem nem savazástéma....de mindegy,ez van,és a szeretetem és tiszteletem irányodban megvan még mindig
Ha valami csúcsbajság nem történik, nekem GSR-em lesz és kécc
Így sohasenem leszel GSR-es....
Egyébként én még nem tudom, hogy jó lesz-e az időpont..... ilyen távolra én nem tudok szervezni, nekem igen változékonyak a programjaim....
Egy jó társaság szerintem bárhol jól szórakozhat, és ez az!
Én voltam tegnap az Andrettiben, szerintem jó a hely.
Simán lehetne ott, nem muszáj a Stex-ben....
Kakucs?