Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak szerinted

Megkaptam 3 évre , 2012 októberig , lejár nem viszem el majd csak következő tavasszal .......
2010 . 03. - ban járt volna le . Ha akkor viszem megkapom 2012.03.-ig, na akkor megéri , vagy nem éri ?
kell is... és ugy bekentem a tengelyeket, hogy kicsusztak a kezemből....
Nem rég az első gumi cseréjénél megnéztem az első kerék csapágyak állapotát és megfelelő mennyiségű kenőanyagot találtam bennük , de azért tele töltöttem mint a menyecskét jó anyaggal
a profil oldalamon van pár kép a vázról (porfestett fekete)... a tank, a burkolat, a sárvédők, és a farokidom fehérek lesznek....
szerintem teljesen mindegy....az a lényeg, hogy 6 éven belül 2 vizsgájának kell lennie
a 4+2 is 6
volt benne még gyári piros színű zsírocska.... összerakásnál telenyomtam a kormánycsapágynál is, és a lengőkar mind 2 csapágyazásánál is CASTROL grafit zsírral....
KÉP? J. légyszi nyomjál már fel fotót. ilyen színkombináció lesz?
Azt szeretném kérdezni tőled , mikor szét szedted a GSR-t a hátsó lengőkar,kormánynyak csapágyak megfelelően megvoltak zsírozva ?
HI. 1., Végre 1x nem Székesfehérváron kell talizni. 2., ha este 6 körül lenne lehet, h asszonnyal áturanánk miis. 3., Sajnos szombat reggel
öntözőrendszer meló van . Nem tudom mikor végzünk.
Igényesen csinálod az biztos !
szia!
igen alakul, be csiszoltam ma a fényezésre váró alkatrészeket....
valamelyik nap lelocsolom őket, aztán lassan csak el készűl....
Alakul a GÉPEZET ?
2006. év eleji vásárlású motorokat érdemes elvinni műszakira, mert 3évet kap
Jó Estét Vagányok !
helloszijaszevasztok....
kitartás 10 perc és ott vagyok
1. Gino and the family
2.Nopara és a csajok
Jó estét Királyok!
1. Gino and the family
Bakker! Azt hittem, hogy ha meghívlak titeket (Asszonnyal) akkor el is jöttök! Egyszer legalább!
Szia !
Itthon lesz egy kis családi party
Hastánccal büvölöd el az arabjaidat?
Nekünk is mutíííííííííííííííííííííí!
Henti! Szombaton gyere, mert neked külön húsos pizzát csináltato extra felsállal!