Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most egy kicsit elmegyek...addig írjatok össze sok hülyeséget
te főratyi,,,,,ma épp a BAKon dumcsikáztama Predivel,,,,közben meg azon agyaltam,hogy mi a dolgom még,,aztán meg mentem a bátyám születésnapjára,majd vissza az Anikóért az iskola elé...kussoljál,mert szólok Terriblacknek,hogy ismét vegyen kezelésbe
jövő 7en is megoldható,semmi vész,én holnap is Totorral építem az ólat......a bolttól kb 5 perc...gyalog
ja,mert egyedűl neveztél,vagy csak gyerekek voltak még ott
ez lenne inkább az eszedben, nem a gizdázás és versenyzés
Na vazze az szép,de ki mondta hogy Nem Te Nyerted?
Na látod!
Porsche Hungária - Audival,tuti bunda volt...
mikro ütközünk?mi legyen azzal amit beszéltünk?
bammeg, kiment a fejemből
igen és ugyikábogya
heterót prédikál és homót él
Lehet, véletlenül nyertem a Hungaroringi vezetéstechnikai pályán az országos szlalom versenyt....a Porsche Hungária szervezésében....és egy szar gyengus A4-el....vegyes tapadási körülmények között
Egyébként tényleg nem tudok vezetni, csak ez eddig nem derült ki...
Nem gyütté hombré,nem hívtál,lefújtad a projectet? az s8300 asszem...
Hát ha 25 éve volt,akkor lehet hogy kinőtted,de nem biztos
Szeva!

Nem sok,Bömös megvan ,lehet meg is marad...
A motorom még romokban,de talán az is összeáll...
mert em tudsz vezetni,ahogy én sem csak én vakemerő vagyok
Ma már annyit sem csinálnék.... leszarnám. 2.5 éve volt...kinőhettem, nem?
ajjaj,és ez prédikál itt a népnek?
nekem az elöbb igen,de lenyaltam
Egy motor és egy kocsi tudod, hogy nem ellenfél.... ott tuti a nyertes

Semmi necces nem volt abban szemből....
Ismétlem, abszolút nem volt meleg szitu.

Sokat ülök más autókba....de nem az számít, hogy mivel tudok vissza küzdeni vagy mivel nem....hanem az, hogy nem AKAROK...ennyi
én sem gizdázom,meg keménykedek,,,szimplán megyek és élvezem az autózást az autómat,,,,,és jön egy két köcsög és próbálozik.....ez olyan mint a diszkóban látnak egy nagydarab csávót,,,van aki csak azért kötekszik belé,hogy mit tud....lehet ezzel is így vannak,mikor meglátják a Baltazárt formás seggét haladni de nem tudják mit tud,csak mikor megtörténik a szitu,,,aztán visszalassítok a cirkáló tempómra
Hát már itt tartunk
ja,megnéztem,mikor a GSReddel entünk,,,tarka is ott volt,,,bebuzult egy autós,azt menétl móresre tanitani fehérvár környékén,,,anno!emléxel?...aztán mikor kalimpáltál neki,szemből meg jöttek és nem sok kellett,hogy csatt legyen,csak mert móresre tanítsd a buziját,de jelzem igazada volt,csak majdnem az életetbe került,meg esetleg a máséba....suzukiddal te sosem fogol visszaaküzdeni,,,azzal én sem tenném
Az mitől meghunyászkodás, ha elengedsz egy gyökeret, ha nagyon menni akar?
Szerintem meg egy okos döntés...nem meghunyászkodás.
Úgy gondolod csikánó?