az hogy rühhelem a nagykéű köcsögöket,csak mert menő autóban űl és férfias büszeség társúl az autóm(mindegy,hogy milyen)anittiszteletben tartásában...volt hogy a Swiftel is aláztam az audis buziját,csak az egynesekben ment el,kanyarokban nagyon bajban volt,,,én sosem megyek bele olyanba,amit nem tudok vagy sok,,,,,de buzi lennék,ha meghunyászkodom,,,,sajnálom,forró vérű vagyok,de senkinek nem ártottam a közuti viselkedésem miatt,meg nem is fogok,,csAK MAGANAK,,,DE MENNYIEN FELÉM?AZ RETÓRZIÓT VON/T MAGA UTÁN ha alul is maradok sem érdkel,de nem megyek bele vereségbe harc nélkül......wazee
Jó'stét!
160 körüli tempónél amikor pont egy kamion mellett haladok el,seggembe jött egy 740i(asszem)és villog a szarkupacfejű,pár centire a lökösömtől..... mit gondol ilyenkor a vadbarma? be a kamion elé,senki sehol a 7es pályán,elhúz a bömbi minta fasz,bekattantam,berúgtam a gázpedált,és rámentem a seggére kissé,aztán hagytam picit távolodni,majd megint rámentem,és közben vadul "fénykürtöltem" a buzijának,250 nél hagytam megint elhúzni,aztán amikor feltételezésem szerint a gúnyos mosoly megjelenhetett a majomarcán,akkor rámentem NAGYON,és megint levillogtam,de nagyon,280 körül lehúzódott,akkor meg visszaálltam normál 160 as tempóra .(mégegyszer mondom,szinte senki sem volt a pályán Mai napig szerintem nem tudja,hogy mi a fasz volt az az alacsonyan repülő ,megalázóan gyorsuló masina.....És megleckéztetés megtörtént ( az alázó masina meg vala egy Lexus GS450h sok lóval,kb 340 asszem,és 720 "nyűtonméter" nyomatékkal azóta sem használtam ilyen jó masinát
Értem én csak leszarom...
Azért ne azt képzeld hogy tolom le az autókat az útról!
Csak néha előfordul hogy kicsit sportosabbra veszem...
Nem érzem cikinek ha megelőznek (motorral sem).
Nem dévúm van...
Voltak olyan autóim, amivel simán ment....még fiatal és meggondolatlan koromban .....
volt olyan is mikor kergetőztem egy W201-el....aztán a sok oda-vissza előzgetés közben nem is figyeltem...csak a végén....egy pici AMG feliratot a csomagtartó sarkánál..... 220 felett mentem utána, de úgy elment, mintha satuztam volna...... égtem, nem kicsit ..nagyon
Ez olyan érzés, mint amikor a busával is lehúzódtam és elengedtem a nagyon a seggembe jövőket.... Érted.
Most is ülök kemíny kocsikban...nekem nincs már....de nem érzem ,hogy gizdáznom kellene vele...elég ha tudom
Autópályán én azt csináltam párszor,ha tol a buzi akkor odalépek,ott hagyom,utána meg elengedem hagy menjen a picsába...
Mármint ha továbbra is előzni akar (nem mindig)...
Nem mondom, hogy baj.... bazze!
Csak ha rühelled, hogy valaki gizdáskodik és ez téged befolyásol...akkor leereszkedsz arra a szintre ahol ő van és visszadobod a labdát..és máris megy a felesleges veszélykergetés.
Na, ennek mi értelme? Ezt magyarázd meg...wazze!
Amikor játék,akkor jó ha vesztek ha nem,,,tetszik,,,de mikor gizdáázás megy azt rühellem,,,,ennyi......nem vagyunk egyformák,Gino,,,,ne basztass,hogymiért miért,,,csak azt kész nem hiszem,hogy ez akkora baj lenne
160 körüli tempónél amikor pont egy kamion mellett haladok el,seggembe jött egy 740i(asszem)és villog a szarkupacfejű,pár centire a lökösömtől.....
Azért ne azt képzeld hogy tolom le az autókat az útról!
Csak néha előfordul hogy kicsit sportosabbra veszem...
Nem érzem cikinek ha megelőznek (motorral sem).
Voltak olyan autóim, amivel simán ment....még fiatal és meggondolatlan koromban
volt olyan is mikor kergetőztem egy W201-el....aztán a sok oda-vissza előzgetés közben nem is figyeltem...csak a végén....egy pici AMG feliratot a csomagtartó sarkánál..... 220 felett mentem utána, de úgy elment, mintha satuztam volna...... égtem, nem kicsit ..nagyon
Ez olyan érzés, mint amikor a busával is lehúzódtam és elengedtem a nagyon a seggembe jövőket.... Érted.
Most is ülök kemíny kocsikban...nekem nincs már....de nem érzem ,hogy gizdáznom kellene vele...elég ha tudom
Inkább írd azt hogy a 'dajevóval' nem megy...
Mármint ha továbbra is előzni akar (nem mindig)...
Csak ha rühelled, hogy valaki gizdáskodik és ez téged befolyásol...akkor leereszkedsz arra a szintre ahol ő van és visszadobod a labdát..és máris megy a felesleges veszélykergetés.
Na, ennek mi értelme? Ezt magyarázd meg...wazze!
Én pont leszarom, hogy levillog....elég ha tudom, hogy ha AKARNÁM otthagynám.....de nem mutatom meg. Több eszem van annál...
egészségedre tesóm
jó éjt
by all....
csak addig találd ki mi-mindent akarsz csinálni vele-rajta....