Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugodj meg én sem értem,,,,ráéznek a milliós szarukkal,meg levillognak,azt mikor eg elmaradnak meg csak erőlködnek,akkor meg csak bámulnak,meg tekergeti a pofáját más irányba,,,most este a reptéri gyorsforgalmin megint átéltem,,villog mögöttem a barom,de elötte 400 méterre meg piros,,,aztán meg elmentem a zöldnél,utána már érdekes nem villogot,meg nem is sietett,,,csak azért mert 20 éves,akor már szar is?
agyalok rajta hogy kékre csinálom....
szept.8-án buktam vele....ahogy jobban lettem már össze is raktam annyira hogy még tudjak vele motorozni idén.... most vége a szezonnak, szétszerel-lemos-porfest-lefényez-összerak projekt va....
Csak tudnám mi értelme van ennek...
Műszerfalad nem untad meg narancssárgán?
Mi történt a paripáddal?
én is nap mint nap látok ilyen arcokat,mikor ismét beérkezik mellém,de akkor én már állok
Hát,Barátom ez nem semmi!
MINDEN TISZTELETEM A TIÉD
egy kis régi csemeg,,,hallgassd sok szeretettel mert ilyen ügyes vagy
Ezzel én is így vagyok... A 16 éves verdám is "elporolt" már sok milliós autókat,pedig nem ér 1 millkát sem... Nem csak a pacik száma számít szerintem a nyomaték is fontos... 286/400 részemről.
tegnap délben kezdtem el a kutyulit összerakni.....ma fél 4kor csuktam rá a garázst......
széééééééééép lesz........
az az "olajkályha" nagyon sok ember arcáról letörölte már a mosolyt a sok-sok milliós verdájukkal együtt csak hátúl kullogók voltak.....
vagy élvezni
Ugyan má',olajkályha!
na abban biztos vagyok
akkor ülj be mellém az audiba... 1.9 PDTDi.... sikoltozni fogsz.... és még éjjel, álmodban is vigyorogsz majd.....
nem ismered a Nagy Petit?Piros 4-es golfja van,na megmutatta ma nekem mit tud az autó benzines,2.0-s de tetszett
az nem tdi.... pdtdi....(pumpe-düse-turbo-diesel-injection)
ez nem olyan jó mint egy 130lovas pdtdi, vagy egy 110lovas tdi, de még mindigjobb mint egy fos 2literes benyás.....
DIESEL FOREVER!
ha lehetne 130cm széles motorkerékpárt csinálni, a kutyuliba is PDTDi-t szerelnék.....hagy füstöljön a kis csillag.....
116 ha jól emlékszem
a 2.0i benzin nagyon nyomaték szegény, és sokat eszik ahoz képest amit nyújt.... mellesleg sztem a WV nem tud jó benzinmocit csinálni, legalább is szívót nem..... pláne nem 2literest, csopfadt 115 nyihaha..... tdi az tuti, ott odatették magukat.... 90, vagy 110lovas?
még mindig a beatlee 4-es golf motorral szerelik.
csak......
az attól függ milyen kocsiról van szó!
melyik miben van?
ja és miért?
csumi barim!