nyugodj meg én sem értem,,,,ráéznek a milliós szarukkal,meg levillognak,azt mikor eg elmaradnak meg csak erőlködnek,akkor meg csak bámulnak,meg tekergeti a pofáját más irányba,,,most este a reptéri gyorsforgalmin megint átéltem,,villog mögöttem a barom,de elötte 400 méterre meg piros,,,aztán meg elmentem a zöldnél,utána már érdekes nem villogot,meg nem is sietett,,,csak azért mert 20 éves,akor már szar is?
szept.8-án buktam vele....ahogy jobban lettem már össze is raktam annyira hogy még tudjak vele motorozni idén.... most vége a szezonnak, szétszerel-lemos-porfest-lefényez-összerak projekt va....
Ezzel én is így vagyok... A 16 éves verdám is "elporolt" már sok milliós autókat,pedig nem ér 1 millkát sem... Nem csak a pacik száma számít szerintem a nyomaték is fontos... 286/400 részemről.
az nem tdi.... pdtdi....(pumpe-düse-turbo-diesel-injection)
ez nem olyan jó mint egy 130lovas pdtdi, vagy egy 110lovas tdi, de még mindigjobb mint egy fos 2literes benyás.....
DIESEL FOREVER!
ha lehetne 130cm széles motorkerékpárt csinálni, a kutyuliba is PDTDi-t szerelnék.....hagy füstöljön a kis csillag.....
a 2.0i benzin nagyon nyomaték szegény, és sokat eszik ahoz képest amit nyújt.... mellesleg sztem a WV nem tud jó benzinmocit csinálni, legalább is szívót nem..... pláne nem 2literest, csopfadt 115 nyihaha..... tdi az tuti, ott odatették magukat.... 90, vagy 110lovas?
MINDEN TISZTELETEM A TIÉD
egy kis régi csemeg,,,hallgassd sok szeretettel
széééééééééép lesz........
ez nem olyan jó mint egy 130lovas pdtdi, vagy egy 110lovas tdi, de még mindigjobb mint egy fos 2literes benyás.....
DIESEL FOREVER!
ha lehetne 130cm széles motorkerékpárt csinálni, a kutyuliba is PDTDi-t szerelnék.....hagy füstöljön a kis csillag.....
melyik miben van?