Sziasztok
Lehet, h GSR Klán Klub-ot kellene létrehozni
Amire gondolok: 30-35 nm-er egyik sarkában egy kicsi ám kellemes bárpult 2 frigóval, szendvicssütő, micro, a másikból pedig jönne a zene! A pult mögött MC Kykee és DJ Para
Néhány othon +unt asztal székek, túrás és pályás képek a falon!
Én tényleg látom magam előtt, ha becsukom a szemem, hogy tele vana helység, metr éppen valakineka szüli- v névnapját tartjuk! Szerintem állat lenne!
beszótá vazze? Ja a mútko gyalag mentöm egy kicsit a bodzzásban,amikó gyütt najonn gyósan egy fehér,oszt én legyorsútam,me asszem még kék xín izs vót a fehírben,ami inspirált a gyósulázsra de nagyon ám...oszt megúsztam....
Ha már itt tartunk, a multkor mentem a suzukival, erre gyün a köcsög a matizzal és levillog, gondoltam elengedem, de aztán beletapostam a gázba és szép lassan kezdett lemaradni a köcsögje. 135-nél végkép nem bírta tovább, szerintem még most is pillázik, hogy mi volt az! 1000 ccm a 800 ellen! Valamilyen aspektusból bármelyikünk nevetségessé tud válni az ilyen kakaskodásokban (hacsak nincs Bugatti Veyron-unk). Az ilyen szlalomversenyeknek viszont van értéke, mégha biciklivel ûzik akkor is! Gratula Gino!
Jocee, nagyon ügyes vagy, le a bukósisakkal!
Nem vsztem el, csak úgy vagyok!
Hiányzik a rusnya képetek,- NÉHA!
Lehet, h GSR Klán Klub-ot kellene létrehozni
Amire gondolok: 30-35 nm-er egyik sarkában egy kicsi ám kellemes bárpult 2 frigóval, szendvicssütő, micro, a másikból pedig jönne a zene!
Néhány othon +unt asztal székek, túrás és pályás képek a falon!
Én tényleg látom magam előtt, ha becsukom a szemem, hogy tele vana helység, metr éppen valakineka szüli- v névnapját tartjuk! Szerintem állat lenne!
jó éjt büdös bagázs