Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI. Ülök a medence szélém és várom a kölyköket.
nekem mán meg volt
Köszi a képeket, ezek alapján csinálok egy nagy szervizt az SV-n
Jocee, nagyon ügyes vagy, le a bukósisakkal!
szia !
állat lenne esetleg van felesleges 30 nm nálatok
Needves Jó Reggelt Mindenkinek!
Nem vsztem el, csak úgy vagyok!
Hiányzik a rusnya képetek,- NÉHA!
Sziasztok
Lehet, h GSR Klán Klub-ot kellene létrehozni
Amire gondolok: 30-35 nm-er egyik sarkában egy kicsi ám kellemes bárpult 2 frigóval, szendvicssütő, micro, a másikból pedig jönne a zene! A pult mögött MC Kykee és DJ Para
Néhány othon +unt asztal székek, túrás és pályás képek a falon!
Én tényleg látom magam előtt, ha becsukom a szemem, hogy tele vana helység, metr éppen valakineka szüli- v névnapját tartjuk! Szerintem állat lenne!
Gsr klán fiatalon,,,,,,,,,,,,,,,,,,, linkhttp://www.youtube.com/watch?v...
Jó reggelt! Ady-liget 1993 linkhttp://www.youtube.com/watch?v...
jó reggelt !
Jó reggelt Barim!
Jóreggelt
na mivaa? mindenki alszik?
Most eztet azé 'nyalod" Neki,hogy ne kérdezze már többet a Nekedholagéesered" dolgot mi?
nemtok alunni
gsxr ezressel egy matiz ellen.....nem szégyenled magadat a főd alá? itt még mindég helyxínelik a helyet a helyxínelők,alig tudtam parkolni vazzze
beszótá vazze? Ja a mútko gyalag mentöm egy kicsit a bodzzásban,amikó gyütt najonn gyósan egy fehér,oszt én legyorsútam,me asszem még kék xín izs vót a fehírben,ami inspirált a gyósulázsra de nagyon ám...oszt megúsztam....
Ha már itt tartunk, a multkor mentem a suzukival, erre gyün a köcsög a matizzal és levillog, gondoltam elengedem, de aztán beletapostam a gázba és szép lassan kezdett lemaradni a köcsögje. 135-nél végkép nem bírta tovább, szerintem még most is pillázik, hogy mi volt az! 1000 ccm a 800 ellen! Valamilyen aspektusból bármelyikünk nevetségessé tud válni az ilyen kakaskodásokban (hacsak nincs Bugatti Veyron-unk). Az ilyen szlalomversenyeknek viszont van értéke, mégha biciklivel ûzik akkor is! Gratula Gino!
elmész mi?ahogy felhozom Terriblacket,,,már húzod is rá a toalettben

jó éjt büdös bagázs

Na jó éjt
ISMÉT?
Grkrisz.....hol vagy? holnap Te következnél ,az ablakoknál tartunk,arra meg Neked van valami "recepted"........Pu ise pusti? Se telo more!