Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ilyen a gumim csak akkor lesz ha odaadom Noparának pl.
hát igen...van pár dolog ami párosával jó
Elöl nem rég kapott új Sport Attactot . Igy már sokkal jobb mint a kopott BT 014-el.
Saját magam is megtapasztaltam , hogy párban az igazi
Nekem a gyári Bridge 4000 alatt késsz volt!
nekem is volt fent olyan és asszem 7000-nél lett lecserélve ami meglepően sok volt
Ez sajnos egy drága hobbi!
Nekem bevált , szeretem !A hátsó Road Attactban már 8600 Km van.
Itt az alföldön se egyenes , se kanyar , így az oldala le sm kopik nálam .Mikor Klán motorozáson vagyok csak pillázom a többieket .
vannak már jó ruhák.....az igaz.de horror áron
jaja,legalább a zokni maradjon hogy ne érezze senki magát pucérnak
Ne "meztelenül" motorozzatok!
hol voltam én még akkor majd szépen kivárom az április 2-t és akkor motorra pattanok
Szia !
Én 1973-tól motorozok hivatalosan, csak hóban nem motoroztam folyamatosan .Legjobban a 2 térd izületeim bánják rajtam kívül Munkába járásra használtam minden nap . Ez lett belőle !
Jó az a Conti gumi? Nem nagyon kopik! /az jó/
Én a múlt hétvégén is volta MP vel meg Lottóval. Nem volt rossz.
itt is,ki sem kelek ma az ágyból
októberben raktam le aludni...ha már megcsúszik az aszfalton a hátsó gumim ilyen hűvösebb időben akkor én arra az évre befejeztem a motorozást vele meg van aki még a -10 fokokban is motororra ül.na az meg is érdemli....ha én fázom akkor fázom rendesen és nincs az a pénz amiért elmennék motorozni
Szia! Itt is.
Jó Reggelt Mindenkinek !

Elég bánatos idő van Szolnokon
Jogos.
én azért hogy ne is csábítson engem nem szeretném ha bukfencelnék vele amiatt hogy hideg az aszfalt
Én nem nagyon birnék az adrenalinommal!
De azért az észmotorozás hive vok.
nagyon szeretem és hiányzik nem szeretek ész nélkül száguldozni,nekem tökéletesen megfelel