Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor oK
kaptam egy GSX-R 750-et tolom a képet mindjárt
király!köszi
csá
na mi van jó lett a +rendelő
+ volt
jó étvágyat

Amúgy meg aki ezeket elb@ssza...neki te "senki" vagy.....és aki számonkérhetné rajta, hogy mit csinált...az nem teszi...mert kolléganők és együtt vihognak....
Igen,csak énkötök nálluk 20-25 biztit, 10-12 cascót, aszinném, h milyen jó nekem, de nem!
Mondod mi kell, azt viszem Óubugyára!
Köszi G.Y.-ban tanátam 13000é 13asat az kö nekem!
Ezek ilyenek....
Szia barátom
Nállunk ma van oltás h1n1 ellen, aztán rendezem a gfb-t jövőre!
Sztori (ez is csak velem fordulhat elő): 4. 4-ed év előtt Allianz-hoz be biztosítás kiszámol, pénz a számlára betesz, 8csak a két autóra számoltunk, mert a motor ugye ki van vonva, de így is 11.19ig van rajta gfb) erre jön a papiros, hogy igyekezzek befizetni a poló biztijét mer az nincs rendezve! Há vaze a feltett pízbű a motorra + a suzira vonta biztosítási dijjat és nem a két ótóra! Megőrítenek ezek engem
Itt az egyik legolcsóbb a guma.
155/70 R13
Hacsak nem 14"-os kerekeid vannak.
Jééé, ezt így is lehet mondani?
Kifejtenéd, nem igazán értem , húst szeretnél az ünnepekre
Igen, csak az, nagyon elhanyagoltam, öt éve ugyanaz a téli garnitúra van fent,ráz, mint az állat és vizes úton már nagyon csúszik, felelőtlenség ezzel nekivágni a télnek , arról nem is beszélve, h a gyerek mögöttem ül!
Jó reggelt! el vittem a kislánykámat suliba
Kérdeztem valamikor múltkor, hogy nálad lehet majd év vége felé vásárolni olyan izéket, amikkel játszadozol? Persze nem összeszerelni akarom, amit te szétszedsz...
Csak guma?
Igazából, mint cég idén abszolut versenyképtelenek vagyunk a sok online áruházzal szemben. Annyiért kínálnak gumikat a neten -a gumival foglalkozó cégek- , hogy még én sem kapom meg cégszerűen annyiiért. Olcsóbb, ha simán odamegy az ember. Ez van, sajnos...
Jóreggelt, szia Gini
Tudsz olyat, h téli guma a 4 kerekű suzukira , beneveznék egy jó vételre
Jó reggelt.....
szassz Ma már betoltuk a 2 vasat az istállóba,holnap nyomok pár képet is,még sok meló van vele,de már nem a ponyva védi az esőtől...
lépek én a farkadra azt hanyatt löklek

jó éjt Gekko úr
Jó stét....mindenki lelépett
Na akkor jó éjt,én is lelépek
jó éjt
jó éjt