Szia Motopytyu és Tybee, meg mindenki!
Törökbálintról indulok vasárnap, tahát találkozhatunk az AGIP kúznál Budaörs, ott a II. McDonalds jobbra és addig nem fizetős az M1, M7 közös szakasza. Onnan Bicske 25 perc, de mehetünk egyenesen T.Banyára is, mert egyszer már odataláltam Jocee-hoz! OMW benykút, tudom, hogy hol van, bár kicsit kacifántos. Holnap 10 körül leszek gépközelben, akkor olvasom a válaszotokat. Üdv Mindenkinek, Jó Fórumozást! Old
Különben most miért a tatabányai kútnál kell találkozni? Nem lehetne vmi köztes megoldás? Tybee te huvá jössz? Nem lehetne ott a m7 nél ahogy a körforgalom alatt elmegyünk rögtön jobbra van vmi kút. Agip?
HI. Részemről OK. Egy térképet vki nyomjon fel mindig vmi kibasszott kacskaringos benzinkútról indulunk. Szerintem is jó lenne a 10 00 ás indulás. KB. meddig terveztétek időben ?
Legközelebb a kerepesi MOL kútról indulunk. Most fújtam le a láncot repsollal. Vékonyabb mint a castrol. Nem olyan taknyos.
Várom a gurulást.
Törökbálintról indulok vasárnap, tahát találkozhatunk az AGIP kúznál Budaörs, ott a II. McDonalds jobbra és addig nem fizetős az M1, M7 közös szakasza. Onnan Bicske 25 perc, de mehetünk egyenesen T.Banyára is, mert egyszer már odataláltam Jocee-hoz! OMW benykút, tudom, hogy hol van, bár kicsit kacifántos. Holnap 10 körül leszek gépközelben, akkor olvasom a válaszotokat. Üdv Mindenkinek, Jó Fórumozást! Old