Jó reggelt!
Tegnap jött Wasp,és elmentünk motorozni,bebikáztuk a motoromat ,aztán megtudakoltam Tőle,hogy melyik is a kuplung,meg a fék,oszt gyíaa kb 10 percet,aztán jött a telefon,hogy iskolában rosszul lett a kislányom,na akkor gyia a oskola,aztán jött asszony,elvitte kislányomat,hála istennek csak egy hasgörcse volt ,aztán mármennem kellett ügyvédhez 13 ra,és utána visszajöttem a gekkóművekhö,jött meint Wasp ,és elmentünk egy városi csapatásra Köszönöm Wasp!, És aztán vissza a bótho,gyütt a Görög(akinek szülinapja vala éppen,ezúton mégeccö Bódog xülinapot Pusti! ),oszt elmenénk a "pólógyártóhelyszínre"-hogy ezentúl ne az én véremet szíjja,ha kő ruha Neki... ,örült mint majom a banánnak ,amíg ruhára kupeckedett,vigyorgott mint birsalma Aztán jött elment Wasp,osztán lepattant GörögKrisz is,kb 3 percre rá meggyütt DrOldklu,pár percet dumáltunk intimen,aztán jött Totor,és elcibált szöget meg mindenféle furcsa tárgyakat venni,állítólag kell a Hyco-Building hez ma!(hú vazze,meg fog ölni,ma csináljuk elvileg a ojjektumot már rég ott kellene lennem ) Na ez vala tennap,Köszönöm mégegyszer azoknak,akik résztvetek a tegnapbomban
Megyek "építeni",mert letépik a fejemről a xőrt ezek a vadak,remélem Fndi(alias Török)még nincs ott,és akkor nem én leszek az uccsó Na szép napot!
na menj a sunyiba vazze.... arról volt szó hogy a henti meg csörög amikor elindultok bicskéről.... nem pedig arról hogy ideértek meg kávéztok és 20perc elteltével rám csörögsz.....
mikor akarunk vasárnap indulni?
kicsit korábban kellene sztem mint multkor.....10körül? akkor még marad idő siestázni a kaja után, és nem jéghideg gumival kell mocizni hazafelé....
sztem.....
Jóreggelt!
Tisztapára meg köd minden Érden
Para, elfelejtetted kikapcsolniaz ébresztőt
Tomibá, ma nincs motorozás, pihizek, majd vasárnap! De az igéret..., mehetsz a Balcsira!
Távmunka lessz
Direkt így csinálják,hogy ne kelljen meghívni az embert KV zni
Tegnap jött Wasp,és elmentünk motorozni,bebikáztuk a motoromat
Megyek "építeni",mert letépik a fejemről a xőrt ezek a vadak,remélem Fndi(alias Török)még nincs ott,és akkor nem én leszek az uccsó
vártunk rád egy csomot, telóztunk és utána kvz tunk
kicsit korábban kellene sztem mint multkor.....10körül? akkor még marad idő siestázni a kaja után, és nem jéghideg gumival kell mocizni hazafelé....
sztem.....
Tisztapára meg köd minden Érden
Para, elfelejtetted kikapcsolniaz ébresztőt
Tomibá, ma nincs motorozás, pihizek, majd vasárnap! De az igéret..., mehetsz a Balcsira!
Jó reggelt
Gekkó mikorra menyek át
kaptam is a pofámra