Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek köszönöm ! , , , ,
Hello mindenki ! Szia Gino .
Szia!
Helló!, Szia Gino!
szerintem ez kell neki mint egy fa,,,ok
Boldog szülinapot
sziasztok
Szia GRKRISZ!

Boldog Szülinapot!
Reggel, induláskor hüvivolt! (5.30)!
A másik bal oldalán az Én csocsiragyicsilivili fokozatkijelzőm!
Old, azért, mert onnan tudok olcsón új gumit

Ja igen, Krisz, boldog szülinapot, ha már magadban ünnepelsz, nélkülünk
Sziasztok! Vissza jöttem, Erzsildi megvacsiztatott! Igen, tej is volt!
MC-í! Ne légy ilyen lehangolt! Szereted a munkád, nézz messzebre, ne foglalkozz, hogy innen, vagy máshonnan mit és ki vesz le! Newm üvegzseb, hanem üvegfej kell ehhez! Hideg, megfontolt és BECSÜLETES! Kellenek az ilyen emberek, ott azon a helyen! Mindenkinek meg kell találni a helyét, nézd Henti! Cél és emiatt feladat van előtte! Elsősorban önmagának bizonyít, de ezzel a kétkedők vitorlájából is kifogja a szelet! A magánszektor nagyon nehéz! Nem ajánlanám, talán, ha a kilábalás elindul ebből a "gecesszióból"! Ausztriát miért? Ha onnan lenne szükséged valamire, vagy segíteni tudok, akkor szólj! (Hívj)
Megyek nézni a Maiami helyszinelőket! Sziasztok, VASÁRNAK GURIGA!
GR! HAllelúja! Happy Krist Birthday!
hát, az átmenet szar lesz, szerettem ezt a szakmát.
tanult ember vagy,nem féltelek,,,,,,,,,
hát, vagy hazamegyek földet túrni, ennek kisebb az esélye, vagy keresek magánszférában állást. Nem szeretem, hogy rám dolgozik a szerv, és hogy a kollégáim innen veszik az infókat rólam, igaz, Szabolcs?
szia Tesó
Magát az eladást komolyan gondolom, de minimális az esély, h holt szezonba elmegy és még aránylag jó áron! Gyere hentinek televagyok melóval, ma is elfáradtam rendesen! Parával kiokítunk!
Szia Para!
bOLDOG SZÜLINAPOT gRKRISZ!
na ez az a gondolkodás, amit én is folytatok. Az elmúlt két hétben sokat gondolkodtam, és úgy döntöttem, jövőre ha a lehetőség is jön önálló lábra állok.....na és mi van a motoreladással?
vasárnap Motorolááááásssssssssssss
Jó estét Mindenkinek!Boldog szüli napot Krisz! még vagy 100-at! a busán meg csilliomilliobillio kilométert! küld el az új számod
Üdv neked Tomi bá!
Őrülök, h jobb a motorod, vasárnap tesztelhessük
Ja, h mizu a forumon, Én is csak most kezdek újra ide írogatni, de javarészt csak olvasok! túl sok időm nincs mostanában, mióta visszavettem az üzletet többet dolgozom, új lendület, bizonyitom az igazamat a bennem kétkedöknek, úgy érzem sikerrel!
2010-es évet építgetem, van két komoly lehetőségem, igyexem mindkettőt megragadni, ha sikerül, talán megoldódnak az anyagiak!
Német orszégbólhajnalban érkeztem vissza!
bezony....február 28-án helyeződik vissza. Addig a kocsit tuningolom
Old, Ausztriába nem jársz ki rendszeresen?
MC!
Annak idején a Pancsin ilyen "fontos" extrák nem voltak! Alaplap előre forgat, megszakító között szikra, majdnem szemre és pöc, ment némi rugdosás után a motor! Ma egy ilyesmi műtéti precizitást, és spéci eszközöket igényelnek!
Veled mi újság? Alszik már a mocid?