Sziasztok! Vissza jöttem, Erzsildi megvacsiztatott! Igen, tej is volt!
MC-í! Ne légy ilyen lehangolt! Szereted a munkád, nézz messzebre, ne foglalkozz, hogy innen, vagy máshonnan mit és ki vesz le! Newm üvegzseb, hanem üvegfej kell ehhez! Hideg, megfontolt és BECSÜLETES! Kellenek az ilyen emberek, ott azon a helyen! Mindenkinek meg kell találni a helyét, nézd Henti! Cél és emiatt feladat van előtte! Elsősorban önmagának bizonyít, de ezzel a kétkedők vitorlájából is kifogja a szelet! A magánszektor nagyon nehéz! Nem ajánlanám, talán, ha a kilábalás elindul ebből a "gecesszióból"! Ausztriát miért? Ha onnan lenne szükséged valamire, vagy segíteni tudok, akkor szólj! (Hívj)
Megyek nézni a Maiami helyszinelőket! Sziasztok, VASÁRNAK GURIGA!
GR! HAllelúja! Happy Krist Birthday!
hát, vagy hazamegyek földet túrni, ennek kisebb az esélye, vagy keresek magánszférában állást. Nem szeretem, hogy rám dolgozik a szerv, és hogy a kollégáim innen veszik az infókat rólam, igaz, Szabolcs?
Magát az eladást komolyan gondolom, de minimális az esély, h holt szezonba elmegy és még aránylag jó áron! Gyere hentinek televagyok melóval, ma is elfáradtam rendesen! Parával kiokítunk!
Szia Para!
bOLDOG SZÜLINAPOT gRKRISZ!
na ez az a gondolkodás, amit én is folytatok. Az elmúlt két hétben sokat gondolkodtam, és úgy döntöttem, jövőre ha a lehetőség is jön önálló lábra állok.....na és mi van a motoreladással?
Üdv neked Tomi bá!
Őrülök, h jobb a motorod, vasárnap tesztelhessük
Ja, h mizu a forumon, Én is csak most kezdek újra ide írogatni, de javarészt csak olvasok! túl sok időm nincs mostanában, mióta visszavettem az üzletet többet dolgozom, új lendület, bizonyitom az igazamat a bennem kétkedöknek, úgy érzem sikerrel!
2010-es évet építgetem, van két komoly lehetőségem, igyexem mindkettőt megragadni, ha sikerül, talán megoldódnak az anyagiak!
MC!
Annak idején a Pancsin ilyen "fontos" extrák nem voltak! Alaplap előre forgat, megszakító között szikra, majdnem szemre és pöc, ment némi rugdosás után a motor! Ma egy ilyesmi műtéti precizitást, és spéci eszközöket igényelnek!
Veled mi újság? Alszik már a mocid?
Boldog Szülinapot!
A másik bal oldalán az Én csocsiragyicsilivili fokozatkijelzőm!
Ja igen, Krisz, boldog szülinapot, ha már magadban ünnepelsz, nélkülünk
MC-í! Ne légy ilyen lehangolt! Szereted a munkád, nézz messzebre, ne foglalkozz, hogy innen, vagy máshonnan mit és ki vesz le! Newm üvegzseb, hanem üvegfej kell ehhez! Hideg, megfontolt és BECSÜLETES! Kellenek az ilyen emberek, ott azon a helyen! Mindenkinek meg kell találni a helyét, nézd Henti! Cél és emiatt feladat van előtte! Elsősorban önmagának bizonyít, de ezzel a kétkedők vitorlájából is kifogja a szelet!
Megyek nézni a Maiami helyszinelőket! Sziasztok, VASÁRNAK GURIGA!
GR! HAllelúja! Happy Krist Birthday!
Szia Para!
bOLDOG SZÜLINAPOT gRKRISZ!
Őrülök, h jobb a motorod, vasárnap tesztelhessük
Ja, h mizu a forumon,
2010-es évet építgetem, van két komoly lehetőségem, igyexem mindkettőt megragadni, ha sikerül, talán megoldódnak az anyagiak!
Annak idején a Pancsin ilyen "fontos" extrák nem voltak! Alaplap előre forgat, megszakító között szikra, majdnem szemre és pöc, ment némi rugdosás után a motor! Ma egy ilyesmi műtéti precizitást, és spéci eszközöket igényelnek!
Veled mi újság? Alszik már a mocid?