Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tegnap nézelődtünk kicsit haverokkal, és megpillantottam egy érdekes motort! Ha esetleg van valakinek akkor be tudna linkelni egy full idomos gsr-t? Csak kíváncsi vagyok hogy azt láttam-e.... Köszi előre is
Krisz hun van a teló szám
megint jó reggelt!
Jó Reggelt Házépítők!
Köd, tehát csak óvatosan, mert a szög fejét sem találjátok el a kalapáccsal!
Merre is épül az a ház?
Mert vinnék egy kis meleg védőitalt!
de sebaj!meglett,túlélte és már magához tért.néha ilyen napnak is kell lennie
Az komoly! Mi ilyen esetben már nem beszélünk: Ő nem akar Én meg nemtudok!
szióóóó
Csumi Kata!
Szasz GEKKO, aztán pittyedjena honaljad!
én meg most jöttem haza dolgozóból ráadásul hajnali 2 óta fent vagyok mert a drága Apjuk nem tudja mennyit szabad inni és nem talált haza csak telefonált hogy anya!gyere értem csak nem tudta megmondani hogy hova
azt teszem éppen,mindig visszaolvasgatok hogy miből is maradtam ki
Na xiasztok! Megyek dolgozni
a tegnapi után már lehetne igazán szép már kicsit elegem van a kocsivásárlásból.ma remélem rátalálok a megfelelőre
Olvass vissza,megéri ,alakítottak a fijjúg
Xassz csaj e! xép napot Neked is!
Játszoood?
Na KÖSZÖNÖM ezt a kis "savazómagasiskolát", jó napom lessz,xétröhögtem a búrámat,tényleg mennem kell,nehogy a Török hamarabb odaérjen,mert akkor tetőszerkezetre feszítenek engem ,
szép napot,jó volt itt lenni,mert QRVAJÓK vótatok e!
Aprópopo! Há KV! Itt ülök játszom a hülyét, kávét meg nem ittam ma!
jó reggelt
Ti most per pill elverettek engem! Itt pörög a fórum,nem birok elhúzni innen,mert nem engedtek,és ezek kitépik a búrámat,
(biztos naon hiányzok a melóból,nincs ki töltse a teát )
Már indulni akartunk, amikor rádöbbentünk, h csak a jocee tudja az utat , akkor dobtuk össze Fndi-nek
Célozgatnak rá,hátha kifizeted
Ja ,tényleg,így jobb a sorrend! Megmondta a Jocee az elébb,hogy nem mindegy a sorrend
huhhh amindenit neki.... erre nem is gondoltam.... nem verjétak magatokat ilyen hatalmas költségeb miattam....
Ez milyen nagy!