Maci! 24.000 service! De már amikor átvettem újként, azóta voltak nyügjei! Senki nem hitte el nekem, én voltam a "kishülye", ebben élen járt a "nagyhülye" azaz a fiam! Hiába montam, hogy darabos a gázadagolás, nem tudom egyenletesen tartani a gázt, pedig, pályán az nagyon kellene! Most pöpec! Mondták, hogy "Power Comander" a megoldás, kétszézért! Frászt, jól kell összerakni és jól kell beállítani! Na nem én, arra illetékes "elvtárs"!
Gumi: M.Powerpilot CT2, jó, de hegyes, így elsőre szokatlan, túl hamar dől a motor be a kanyarba.
Marci és Mindenki! Szasztok!
Kész a motorom! Teljesen szétszedték és űjból összerakták! Most végre szuper! Csendes a váltó, egyenletes a gázadagolás, és új gomi! Maga az álom! Majdnem pofára estem, mert még a formaleválsztó szilikon rajta van! Húúú! Ciki lett volna, hogy ki a szervizból és darabokban már is vissza!
Gekkót megnéztem, Gr előttem húzott el 3 perccel! Amialatt nem voltam, mi a F történt, hogy megint "csendes e tájék" ?
Sajnos haza kellett hoznom a szétbontott motoromat a szolnoki Rodeo Ride34 szalonbol,mert lehuzta a reluxát ,igy jokérdés hogy milesz a javitással a jövöben
Béby!
most jöttem MOTORRAL ,meg megyek is tovább,Wasp is jött,MOTORRAL! megyek be a nagykerbe,oszt jövök vixxa,texem le a vasat,fázik a bibis ujjam vége
ja,,, és én is depis vagyok mert 02,12-kor felébresztettek a rendőrök, mert az öcsém oudijából a retek cigó kiakarta lopni az akkumulátort gondolta az egyszerü hogy letépi a hütőrácsot azt már nyitja is felfelé a gépháztetőt csak hogy nemolyan egyszerüaz
Abdul!
Jocee motatott egy pazar utat Tatabány és Fehérvár között Gánt felé!
NoPara is benne lenne,meg a többi Gengster is biztos! Aztán legurulni Füredre ésmegnézni Kykeet, hogy teljesen meggyógyult-e!
Ha süt a nap, a Balcsiparton kiülnénk éskávéznánk egy jót! Persze ez csak terv, MOST!
Vasárnap jó idő ígérkezik, én gurulnék, de normális távolságban, a hegyi jó utak pedig sajnos felejtősek, mert ott min. 5 fokkal hidegebb lesz és nem fog felszáradni az út... http://www.idojaras.hu/
Balaton? Velencei tó? Esztergom? Vagy egy Bp-Tata (1-es út)-aztán a 10-esen vissza Esztergom-Szentendre-Bp?
A PC nem 200, csak nem az AGo-nál kell csinálni. Amúgy igazad van, ha neked nem jó akkor addig kell csinálni amíg az nem lesz, hisz a tiéd