Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ugyanolyan gumink van fent

A PC nem 200, csak nem az AGo-nál kell csinálni. Amúgy igazad van, ha neked nem jó akkor addig kell csinálni amíg az nem lesz, hisz a tiéd
Maci! 24.000 service! De már amikor átvettem újként, azóta voltak nyügjei! Senki nem hitte el nekem, én voltam a "kishülye", ebben élen járt a "nagyhülye" azaz a fiam! Hiába montam, hogy darabos a gázadagolás, nem tudom egyenletesen tartani a gázt, pedig, pályán az nagyon kellene! Most pöpec! Mondták, hogy "Power Comander" a megoldás, kétszézért! Frászt, jól kell összerakni és jól kell beállítani! Na nem én, arra illetékes "elvtárs"!
Gumi: M.Powerpilot CT2, jó, de hegyes, így elsőre szokatlan, túl hamar dől a motor be a kanyarba.
Milyen gumit tettél fel? És miért kellett darabokra szedetned?
Marci és Mindenki! Szasztok!
Kész a motorom! Teljesen szétszedték és űjból összerakták! Most végre szuper! Csendes a váltó, egyenletes a gázadagolás, és új gomi! Maga az álom! Majdnem pofára estem, mert még a formaleválsztó szilikon rajta van! Húúú! Ciki lett volna, hogy ki a szervizból és darabokban már is vissza!
Gekkót megnéztem, Gr előttem húzott el 3 perccel! Amialatt nem voltam, mi a F történt, hogy megint "csendes e tájék" ?
Sziasztok!
Én is motorral voltam dolgozóba,
sajna későn végeztem , nem sokat tudtam motojojni
Mennyünk vasárnap a mindegyhogyhová turára évet zárni!
Blackmotors....
Szevasztok.

Sajnos haza kellett hoznom a szétbontott motoromat a szolnoki Rodeo Ride34 szalonbol,mert lehuzta a reluxát ,igy jokérdés hogy milesz a javitással a jövöben
Szép napot mindenkinek!

Én is mentem ma 30-40 kmet!hát nem volt melegem
Ja vmi ilesmi. Én csak vasárnap érek rá.
Bírtam 2 órát motorolni. Bemelegítettem vasárnapra. Faxaaaaaa volt. Na lesz valami?
mé' ? csőpostán küldted h kaptam volna meg
Matricádat megkaptad?
Béby!
most jöttem MOTORRAL ,meg megyek is tovább,Wasp is jött,MOTORRAL! megyek be a nagykerbe,oszt jövök vixxa,texem le a vasat,fázik a bibis ujjam vége
Hurráááá!
Ígérem kevesebbet fogok PUSTI-zni,csak gyógyuljál megfele!

azért még óvatosba nyomjad, pihenj sokat
Üdv mindenkinek !
Itthon vagyok!

Tibikém,,,te sohasenem voltál normális
Bizonyítttya hogy a konnektorba nyujkálsz

Amúgy meg mégegyszer köszi mindenkinek az aggódást ! És már ITTHONRÓL !
ja,,, és én is depis vagyok mert 02,12-kor felébresztettek a rendőrök, mert az öcsém oudijából a retek cigó kiakarta lopni az akkumulátort gondolta az egyszerü hogy letépi a hütőrácsot azt már nyitja is felfelé a gépháztetőt csak hogy nemolyan egyszerüaz
itt vagyok cuncimókus
hiányoztam
120 al kell melóznom hogy holnap tudjak menni hozzád bammeg
Abdul!
Jocee motatott egy pazar utat Tatabány és Fehérvár között Gánt felé!
NoPara is benne lenne,meg a többi Gengster is biztos! Aztán legurulni Füredre ésmegnézni Kykeet, hogy teljesen meggyógyult-e!
Ha süt a nap, a Balcsiparton kiülnénk éskávéznánk egy jót! Persze ez csak terv, MOST!
Vasárnap jó idő ígérkezik, én gurulnék, de normális távolságban, a hegyi jó utak pedig sajnos felejtősek, mert ott min. 5 fokkal hidegebb lesz és nem fog felszáradni az út...
http://www.idojaras.hu/

Balaton? Velencei tó? Esztergom? Vagy egy Bp-Tata (1-es út)-aztán a 10-esen vissza Esztergom-Szentendre-Bp?
Na elmentem beöltözni,és elhozom kicsit a mocit,
Nem tudom ,hogy vagy evvel,de nekem hiányzik innen a Görög meg a Török is! Mi a retek van Velük?