Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahóóó megjöttem én is
szia para bari!
jössz vasárnap ha szép lesz az idő?
utvonal mint legutóbb?
kemíny vagy mint az audid
akkor holnap
az tegnap volt.,,,,,ma még csak egy napos
2napja
szépen beszéljél,hogy tetszen a fülemnek ,,,addig megyek míg oda nem érek,ha nem, az is biztos
Egészségedre.....ja,amit elcsomagoltattunk azt baszták odaadni ,,,menj be holnap és edd meg amit az Anikó meghagyott
jobbulást Sipiapi
Jó estét királyok!Kykee köszi a tegnapi kv-t
okos legyél gyerek, ne éhes... mert ijjedtembe olyat bekongatok lefososd a bokád, és kiesik a gerinced a segglyukadon....kicsikancsó....

jössz?
vagy igen?
begurgulázok én neked olyat
Hella alles.

Jocee mehetünk
jobbulást SütiApi
szia mindenki!
7végén 15-18 fok....
gurgula?
Hol vannak ezek hozzűnk képest?! Mi sokkal többen vagyunk csak nem fotózkodunk együtt,hogy azt higgyjék,hogy ők vannak többen......

Tényleg,meg kéne csinálni jövőre az első nagy magyar GSR találkozót,,,,2 napossat,,,,ügyeszségi verseny,szépség verseny,,,mind motorok és mind a hölgy tulajdonososk között,,,este nagy BADÁBUMM party,,,iszik,eszik,táncizik,baszik,alszik buli

Jó propagálás,nagy buli,sok motor

Ki jelentkezne?!
Ohh,hogy az a kóchengers tarajos picsába
Jobbulást SIPIAPI!
Szia. A második képen bukokból rakták ki azt hogy GSR!
A fél társaságnak komfort ülése van... de normális gumira nem költenek. Tuti franciák, azok ilyen kényesek!
Szép kis csapat.
SMS-t váltottam sipivel, jól van, gyanúval vitték be, de az sms alapján nem lett baja.
Jelentem mindenáron nem. Hát Sipit nagyon sajnálom. Talán nem kapta el keményen mint apósomat. Ez nem egyszerű dolog és mint látjuk nincsen korhoz kötve. Apósom mellett voltak igazán fiatal emberek is bőven 40 alatt.
Sipi jobbulást. Gyógyulj meg.
szegény Sipi jobbulást
na basszus, az komoly.
Gyógyulj meg Apikám......