Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Januárban is volt mocizás,meg februárban is........mit sír a xád?
negyed évvel 5400-at spórolsz a telj.adón. Ebből lejön a kivonás díja.
Érdemes
Nem, csak 2300 kivonáskor 6 honapot nem meghaladó IDÉGLENES kivonás esetén!
A GSR műszakija lejár 2010.március 1-én és arra gondoltam ha száraz idő lenne elvinném még ebben a hónapban.Jövőre olcsóbb nem lesz , okosok szerint 3évre kapnám +
Na jó estét!
holnaptól megint köcsögös is leszek vége az unatkozásnak itthon
Jól mondod, a bonusz nem veszik elmég akkor sem, ha nov-ben (évfordulóra) egykedvezőbbet kötsz, vagy azonos biztosítónál újrakötöd azt!
igen,ha nem várod ki míg lejár...mert akkor autómatice visszahelyeződik,nem kell mégegyszer fizetni
Én decemberben vettem. Szörnyű volt még az a pár hónap is, képzelem milyen lehetett az egész tél!
2300 a kivonáskor és 2300 a visszahelyezéskor is?
Holnap lesz 1 éve hogy megvettem a mocit! Gondolhatod milyen érzés volt egész télen várni arra,hogy legyen már legalább március vagy egy kis jó idő hogy mehessek!
én 5 hónapra szüneteltettem a biztit de nem veszett el a bónusz tavaly sem,azelőtt sem
Ismerős mi? Nőiszeszély!
...és újra kell kötni utána mindig, erre vigyázzzzzzzz
én 5 perc alatt elintéztem tegnap a kivonatást.pedig voltak előttem vagy 20-an még jóóóó hogy mindenhol akad ismerős ja és 1800-ról 2300-ra elelték a díjat.abból nem tudtam lefaragni
Abizti időarányosan 0ft! Tehát, a kivonás időtartamára 0 ft és nyersz a súlyadóval is!
Lehet , de csak 1 negyedévet érdemes mert így kapsz csak BONUSZt
igen lehet
durva
nem is a spóroláson van nálam a hangsúly,hanem hogy addig sem csábít annyira hogy télen motorozzak.mert néha azért tényleg vannak olyan napok mikor motorra lehet ülni de én nem bízom a hideg aszfaltban
A biztit is lehet szüneteltetni? Bocs, ha hülyéket kérdezek, de tényleg hülye is vagyok!
Ma kértem időpontot én is az okmányirodában