Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi lett a mérkőzés vége
HI! Kuplung ki, gáz elvesz, semmi fék, csak kormányoztam mint a bringán, úgy úsztam meg! Igazi szar helyzet vót
szaron estél már?,,,,,
Csá Nopara!

Hát elég veszélyes volt pont az íven
Jó estét!a tehénszar engem is +lepett
De még milyen jó!A tehén szaron se estem el vele vasárnap,pedig sikerült belerongyolnom,azon is megtapadt
Jó estét all!

Köszönöm mindenkinek a tippeket,képeket
Holnap kész lesz az enyém is!
Hi!

Én mind2 verziót alkalmazatam, ugyanezzel szenvedtem. A tartóba is bele reszeltem, illetve távtartónak 6os anyákat hajtottam fel, így nem ér bele az indexbe.
A sejtelmed nem éri fel a tudásod.
A tudás alapja a sejtés, tehát ha tudtad akkor sejtetted is.

tudtam csak nem sejtettem
A megoldás.
Old meg te is ügyesen....
Szia!

Fúj a szél, tudtad?
sziasztok ! miújs
Jól van.....beszélj vele.....meg adj neki egy nagy nyakast is....én küldöm!
ne is mondd...erőteljesen tavaszodott még...
itt még jó idő volt
Ja, és a világitás cserével a rendszám feljebb került, igy a két "L" alakú rendszámtartó "nyúlványt" se vedd figyelembe
Csá! Mi az alap tartóra raktunk még 1 távtartót, amivel az indexet előrébb vittük a motor eleje felé pár cm-rel,igy elfér a rendszám, és nem ér bele az indexekbe. Gekko és Wasp lereszeltek a műanyag rendszámtartóból, ha jól tudom a képen cask az index tartót nézzd, a rendsz.vil.-t azóta kicseréltük.
szép gumi
Szaasztooook!
Én ismerem,eléggé nagy arca van,de jó srác,,,majd beszélek addig vele,de én úgy tudom,hogy készül a keresztegyereke születésnapjára,,,,szerintem ezt a rosszindulatot benézted Gina! neki nem kell semmi,csak egészség legyen a földi javak nem hozzá izgalomba,ezt is tudom,de majd azért rákérdezek,hogy hozzni akar e valamit tőletek....bár jól esne neki,mert eléggé ledöntötte az influenza,,,,veséje is fáj,meg trüsszög,,,,,kis taknyos lett átadom neki baráti üdvüzletedet,mert a billentyüket sem tudja nyomkodni,olyan szarúl van,de majd este megyek hozzá és beadagolom neki a nyelesaszpirint
Ha kell támpont, akkor várd meg és rakok fel képet....
ezt már nem is kellett volna kérdeznem
na megyek barkácsolok vmit
Köszönöm a gyors segítséget Gino
vmit muszáj lesz tenni
és a indexem most így szabályos?fekete-szürke,szürke-fekete?
mert így villog jól
Csak úgy lehet a jó összedugás, ha helyes irányban villog mindkettő.
Én csináltam kiemelőt.
Ide is felraktam a képet róla........még régebben.
Este tudom újra, ha kell......de rá fogsz jönni, hogy mit és hogyan kell megcsinálni.