Én mind2 verziót alkalmazatam, ugyanezzel szenvedtem. A tartóba is bele reszeltem, illetve távtartónak 6os anyákat hajtottam fel, így nem ér bele az indexbe.
Csá! Mi az alap tartóra raktunk még 1 távtartót, amivel az indexet előrébb vittük a motor eleje felé pár cm-rel,igy elfér a rendszám, és nem ér bele az indexekbe. Gekko és Wasp lereszeltek a műanyag rendszámtartóból, ha jól tudom a képen cask az index tartót nézzd, a rendsz.vil.-t azóta kicseréltük.
Szaasztooook!
Én ismerem,eléggé nagy arca van,de jó srác,,,majd beszélek addig vele,de én úgy tudom,hogy készül a keresztegyereke születésnapjára,,,,szerintem ezt a rosszindulatot benézted Gina! neki nem kell semmi,csak egészség legyen a földi javak nem hozzá izgalomba,ezt is tudom,de majd azért rákérdezek,hogy hozzni akar e valamit tőletek....bár jól esne neki,mert eléggé ledöntötte az influenza,,,,veséje is fáj,meg trüsszög,,,,,kis taknyos lett átadom neki baráti üdvüzletedet,mert a billentyüket sem tudja nyomkodni,olyan szarúl van,de majd este megyek hozzá és beadagolom neki a nyelesaszpirint
Én csináltam kiemelőt.
Ide is felraktam a képet róla........még régebben.
Este tudom újra, ha kell......de rá fogsz jönni, hogy mit és hogyan kell megcsinálni.
Hát elég veszélyes volt pont az íven
Köszönöm mindenkinek a tippeket,képeket
Holnap kész lesz az enyém is!
Én mind2 verziót alkalmazatam, ugyanezzel szenvedtem.
A tudás alapja a sejtés, tehát ha tudtad akkor sejtetted is.
Old meg te is ügyesen....
Fúj a szél, tudtad?
Én ismerem,eléggé nagy arca van,de jó srác,,,majd beszélek addig vele,de én úgy tudom,hogy készül a keresztegyereke születésnapjára,,,,szerintem ezt a rosszindulatot benézted Gina!
na megyek barkácsolok vmit
Köszönöm a gyors segítséget Gino
és a indexem most így szabályos?fekete-szürke,szürke-fekete?
mert így villog jól
Ide is felraktam a képet róla........még régebben.
Este tudom újra, ha kell......de rá fogsz jönni, hogy mit és hogyan kell megcsinálni.