Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

istenem... megint ékes buzonyitékul szolgálsz arra, hogy az agyhalál után is van élet!
hogy lehetsz ennyire balek?
jááááááááááááájjjjj de hülevagyol......
vadbarma eladtam azt a telefont és benne is maradt,,,,bebuktam megint sok számot is,,,,,,,,,,akasztották a hóhért és ne merjél kiröhögni tutod mit,hugyozz a konnektorba bár kár lenne érte-d
hányszor még te big animal? lefényképezted a multkor, benne van a ratyi telefonodban.... keresd ki a képet, mert a konektorba hugyozok!
cső te aljas zsivány szélhámos
írd le az imeit pontossan és a gyártásévet,tipust,,,továbbitom,azt ha van holnap itt van........
Csőő !
beteg vagyok,,,nem tudok intézkedni,,,,,
Az amputálás helye ugyanolyan tulajdonságokkal bír ........itt a xomszéd boltosnak azt csinálták,de Neki is ugyanaz,csak 1 négyzstcentiméter helyett fél négyzetcentin érzi ugyanezt
káj, te rohadt állat... mi a rák van már a telefonalkatrészekkel?
csőváz all.....
én csak lányt tudok,,,kérsz egyet?
Szerintem ha ilyen az ujjad akkor csapd le,,,,,akkor tudsz télen is motorolni,,,,,,,meg az sokkal hamarabb gyógyúl,mint a visszavarrás,,,,ha akkor amputálják,már rég behegedt volna
gyerekcsináló idő van mivel ugyebár ahhoz 2 ember kell....hát ma nem az én napom.úgyhogy megyek aludni
de közben megnézzük a tüzijátékot
Neked is siet az órád.....
BÚÉK! siet az "órád"?
A bibis ujjam miatt,ha hideg van,akkor nagyonbibis,nem elégséges a vérkeringés benne,és hidegben bekékül és fááááj ,Hideegben nem mehetek többé,szerettem volna menni......next time,ahogy a művelt szovjet ember mondja....de köszi azért aranyos vagy....
ja, meg fessetek piros tojást, mert jön a halloween....
BUÉK!
Jó estét kívánok!
Jó étvágyat a reggelihez!
A csizmákat készítsétek ki, mert jön a télapó!
Szép reggelt
mééé nem voltál vasárnap a pustikkal mocizni?hiányoltalak a csapatból
hát ez a mutatvány "behűgyozott"