Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja...nem engem.....
engem
majd megwoodoozlak én de úúúgy
aztabüdöshéccccázát neki!már megint de szar a dolgozónak itt kolbászol mikor meló van amúgy meg nem kell mindent tudniuk rólam
te tudsz vodoozni...nem mered mondani nekik?
még a buffogtatós szmájli sincs
Na xassz Gekko,jó volt veled beszélgetni.... és látni,hogy továbbra is "pörög" a topik........
És kéne egy kis napsütés,ezt az időt nem komázom
Tud valaki ilyet "voodoo"zni?
Jut eszembe,Moderátor úr,egy "hallgatódzó" smile is kellene....
Ha esetleg olvasnak is...akkor lefordítom az előbbieket:
a Görög elment a Dinóhoz a Hayabuxájával,Dínó főnöke köcsög volt,és a Görög otthagyta a Hayabuxáját és a Dínó GSR jével távozott,hadd motorozzon kicsit Hajabuxával Ő is! Majd holnap visszacseréljük....mondták...aztán rosssz idő,meg stb,és nem cserélték vissza. Görög teherautóra tette a Dínómotort,és elvitte Neki,de a Hayabuxát nem hozta el,mert az otthon van,nem a melóhelyen,és innen kezdődik a savazás,hogy a Dínó eladhatja a Hayabuxát,mert az övét már visszakapta
És ez a barátság "ecsém",nem fél odaadni a Hayabuxát ,a másik nem fél elfogadni ,és most tárolhatja tavaszig,vagy amíg el nem adja....
Na remélem felhomályosítottam majdnem mindenkit,basszátok meg
Ja ,és jó reggelt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Madár ül a "dróton"? Hát igen,Téged kell hallgatni biztos,nem ám az OTP Trade(ami most hirtelen másnevű lett ) és társteteseit....hiszen azok csak 10 milliárd áfát "csaptak meg"..... beszarok ezen az országon gyerekek...
Biztos arról akarnak megbizonyosodni,hogy nem e mész most a tél beálltával hibernálni.....
Jóóóóó Regggelt !

Szolnokon is nagyon hideg van

Irány a melódia
Az szép,,,,,,,,rohadjanak meg az ilyen leselkedőlehallgató köcsöögök

Jó éjt Maci!
Jó éjt GSR 600 tocskolódók
nem nettéma. Ma kiderült, hogy lehallgatnak És szerintem itt is olvasnak. Ezúton pusszantom a kedves kollégáimat. Ne feledjétek, alázat
Mentem, szombaton leszek, legközelebb!
Ödv a Gangnek!
Maci!
Gino árulja a HAYABUXA alkatrészeket! Tudod...
Tényleg, a B-kinget nem építjük át kolbászzsír szinű Hayává?
Kykee!
Nem azt mondtam, hogy velem, csak, hogy itt! Hely van, de, ha van hol az a legjobb megoldás!
Tybeenak is felajánlottam, de Ő sem élt vele!
Biztos veszélyes vagyok Rátok, picikéim!
mizu,hogy vagy?
Mackó beari
Oldklu, nekem van felnim
AZ enyémet elviheted ,aztán majd tavasszal kifizeted.....cserébe leraksz 2 milliót egy ügyvédnél