Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

navi nem, ez a nélküli. A Navis 200USD-vel több, de nem is kell.
A gari. hmm. Ha elromlik veszek egy másikat
De a Pioneer azért Pioneer, nem szokik elromlani. Az eladó 1 év cseregarit vállalt.
A BAsys rohadt drága. Nem tudom, miért kell kishazánkban 2*-es haszonkulccsal dolgozni.
Itthon 3 év garit kapsz hozzá.....németből meg no gari...
A Basys-nél nincs olcsóbb, ők az importőr....

Navi...minden benne van ebben is? Mert akkor jó árban volt...
Hát jó...üzenem neki, hogy ha valami csoda folytán mégis idetolja a képit, akkor megnézheti, hogyan készül a kaja másnapra....esetleg megeheti az asztalomnál amit hoz magával....csak nekem is hozzon ...pl. finom mekist. Szóval jöjjön csak.....de sofőrrel, mert megitatom valamivel amiben lesz alkohol is....
Küldök 2 simit a nagy fejére....
dollár, papa
Itthon 43 hozzá, kint újonnan 100 dolcsi.....durva ez az ország. A rádió itthon 194.000, ebay házhoz németből 100. Azért na.
alkudd re 2 pennyre
most alkuszok az ebayen egy bluetoothra hozzá
szar dolog elesni
még nem tudtam hozzá szerezni kütyüt. Sokallom a 20.000-et érte. Nem tudsz valami olcsóbb megoldást?
Örülök,,hogy nem lett baj,,,,,mondtam hogy be van járatva,,,,meg kanyarodni,sőt még kerózni is tud
beszéltem vele,,hát mit ne mondjak eléggé oda van a csávókám.......de azért a nyakast megkapolta,,,,észre sem vette,mert olyan nyűgös a gethája miatt...ma az egyik ügyfelének beígérte hogy holnap beletömködi a szájába a telefonját.és ez a barom meg is csinálja.....ilyenkor nem szabad baszogatni,mert érzékeny a hülye quckyqucky
Őssze van hangolva a gyári kormánykapcsolóddal? Ha van....
Jó pár ilyet raktam már az új Santa Fe-kbe....
A 7 betű, az 7 betű!
Nálam minden komponens PIONEER a kocsiban.... nagyon régóta!
Bocs a vacsis csapattól, de megjött az autórádióm, úgyhogy húztam érte óra után és azóta szereltem. Királyos lett
http://www.tuningpy.com/foro/a...
akartam még idén gurulni egyet,de az idő fos...
minden oké?
Szeva!
én is m3 rajongó vok szi Waspi
Jó kis gumi
A jövő szezont új gummával kezdem és szerintem maradok az M3-nál én is. (ha lesz rá pííízem )
Jó estét mindenkinek
és a mocis szart az ívre,,,,,,,,,,,,,
lehet nem is tehén járt azon az íven hanem 1 ilyen
Gyere haza!
azért ez sem semmi,,,,,,,,
2:3 bronzért játszunk a Brazilokkal v Costa Ricával!