Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Oldku papas!
Hát ha én ott aludnék,abból jó nem származna,,,de nagyon nem köszönjük,a lehetőséget,ahogyan a sapkát sem igazából én pesti vagyok,szóval van hol alzdnunk az Anikóval,,,,de megyünk az tuti
Szia. Nem válaszoltál a levelemre.
Ez de GONOSZ volt!
Mr. Old&Wilde!
Now a lot of guy's will be fuckin'angry, 'cause they dont understood Your fuckin' words! Why dont You start some greek conversation? Let the fuck out the bastard english
Best regards: You know who i am....
Xiaa!
Készül,csak qrva lassan,de qrva jó!
hyyyyysztok
Vki megtudná mondani hogy zsozsimura dob készül még rendelésre?Vagy vki nemtud eladó sportdobot GSR-re?
Üdv Fórumlakók!

Következő a kérdésem, hátha van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban: tavaszra terveztem elméletileg egy GSR vásárlást, de ismerősöm erősködik, hogy ne várjam meg a tavaszt, mindenképpen most vegyek motort télen. Namármost a pénzem előre láthatólag tavasszal lesz rá. Létezik olyan verzió, hogy írunk az eladóval egy törvényes szerződést, melyben lefektetjük a részletfizetés feltételei? Most fizetnék bizonyos összeget, majd tavasszal a többit? (márha találnék ilyen jólelkű eladót). Nem szeretnék semmiképpen hitelezős cécóba belemenni, hogy az XY bank zsebét tömögessem feleslegesen....Vagy egyszerűen hagyjam a fenébe az egészet és vegyek tavasszal nyilván sokkal kedvezőtlenebb áron egy Kutyust?
Ja a motor hitelmentes tehát törzskönyve is nálam!
Ha érdekelne valakit egy eladó GSR akkor hívjatok ezen a számon:70/429-12-23. 70/942-53-58
Egy két adat:Ezüst szinü 2007-es 08.-havi 14000km,két gyári kulcs szervízkönyv és egy fejidom is van hozzá igény szerint!Előre is köszi mindenkinek!
Gino!
Jutalékot kérnék,mert van egy ismerősöm akinek a következő alkatrészek kellenének:
Kormány, kapcsolókkal, kolbász zsír szinű idomok, föleg seggfejidom, valami jófajta gumi, felnivel, lánc, lánckerék, komplett motorblokk szám nélkül, majd raknak bele másikat filctollal!
Olyan 40 % jutalékra gondoltam! Jó?

Now I'm going to english scool! I need to lear englis, because we can't speak about sicret thames, and everybody vill understand! Now a lot of guy's will be angry, because they dont understand me! It's not Greek conversation!
Same letters are missing, my computerboard not so well!

nekem a kapaszkodót add el hátha feltudom tenni a kis GSR-rre mert nemnagyon tolonganak azok akiknek van kallódóba
Jólvanna...... rád is folyhat egy kis sav...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat...vagy egymást?
Milyen busa?
Nálam nincs semmilyen hayabusa.....viszont tudok szerezni alkatrészeket hozzá!
Nekünk nem egyszerű
OK!
DE itt vannak az új öregek!
Hány éves is vagy, Te Vén Motorpecér!
Kedves Előkostoló!
Ez jó, de képet nem csináltál?
Legalább az 1-ik tálról?
Mondent lefényképeztek és pont ezt nem?
Annyi kaja volt, hogy Gekko dogy bag-gel távozott és jövő hét végéig megvan a családnak a betevő falat!
Én vigyázva csipegettem, így csak 2 kilót szedtem fel!
Erzsildi panaszkodott, hogy nő a hasam és ezért egyre rövidebb a kanóc!
ne beszéjjécsúnyánbazdmegmertelmennekaréginagynagyöre
gek!
NEM Dimitrios bazeg! hanem DIMITRIS !
És nem kell mindig a legminuszosabbat kinézni az emberből,Te kis Ginó bácsi!(ezt vedd megróvásnak! )
Ok, hogy Kufár...de azért van Neki is lelke....vagy nem
Kykee!
Ha van kedvetek felruccanni ebbe a büdös városba, akkor nálam is alhattok és akkor el tudnátok jönni kajálni velünk!
(Tudod. új arc fizet, ez nekünk is jó! )
NEKÖSZÖNDMÁAZTAKIBASZOTTSAPKÁT!
Hella all.

Ginó nem hinném hogy a Kufár azért "futtatja a helyet"
csak azért mert egyszerüen jó volt ott tegnap
a futtatott hely
Drága GINO!
Én nem futtatom,csak megtaláltam a helyet!
DE: A TE kedves barátod 2 perc alatt átvette a vezénylést és mindannyiunk számára rendelt,- hiszen Ő ismerte a legjobban a kajákat,- majd az Ő két szép szeméért külön Görög fasírtot és citromos csirkét, meg Görög palacsintát csináltak! (HMMM! Ez utóbbi nagyon hasonlított a Magyar palihoz! ) Szóval, a kedves közös ismerősünk azonnal kimutatta a foga fehérjét és lealkudta az árat, majd összeszedte tőlünk a lét és fizetett! Húúú! Bazi gáláns volt, mert 500 Ft borravalót már adott is, talán, de lehet, hogy sporolós kedvében volt és csak 5-öt adott mindannyiunk nevében!
Nem kell herdálni! Igaza van!
Hmmm! Lehet, hogy nem is kéne favorizálni ezt a helyet,mert ha következő alkalommal megyünk, ciánkáli lesz az előétel?
Szóval, nekem nincs előnyöm,hogy ha oda megyünk, de mit tudom én, hogy ezek mit beszéltek ...!
A Te barátod is!
Ja! A helyedben én nem adnám már vissza a Busát! Hát nincs jóhelyen Nálad? Most már a GSR is nálad! Nem?
Azért a következő kajálásra Te is, és ha lehet asszonykád is, eljőhetnétek! Bazi módon kihúzod magad mindenbŐl!
Majd kiírjuk az ajtó főlé:
WELCOME GINO!
Mééé,ennyien voltatok?! ott lennénk a Macskámmal,ha pesten laknánk ....de így....................köszi a sapkát
Szia Kykee!
Jó volt tegnap, csak hiányoztál! Onnan....
NE KÖSZSAPI! MONDTAMMÁRNEM?
Hello, mi?
Szia Oldklu!

Te milyen kedvezményt kap, hogy ennyire futtatod ezt a helyet.....
Jó reggelt Oldku!
miért is ne,,,,,,,,,,,,,,,,,bár a Stex Alfrédban votl eddig a tradicóvá nőt GSR klán buli,minden Decemberben...............köszi a sapkát
Jó Reggelt Mindenkinek, Fórumlakók!
Tegnap egy új helyen kajáltunk, nagyon jót és kedves fogadtatásban volt részünk. A hely most nagyon "occo",mer most nyitott, klubjelleggel, darts, csocsó, jó kaja, pi van. (Nő nincs, csak ha hozol! ) "DIMITRIOS" étterem, Eötvös utca 25. A tulaj görög, de nem motoros!
Itt tarthatnánk a "Klán" rendezvényeket, dumálásokat, a falon bazinagy tv, amire vihetünk saját felvételeket és visszanézhetjük magunkat.