Fel akarom tenni a rendszámomat,mint legtöbbünknek is van,eddig minden király!ti mit tetetek a rtábla és a felfogató vas közé,milyen kiemelést.Azt hiszem fndinek van csak a tábla fel rakva,én is csak azt fogom mert a tartó esélytelen hogy beférjen.
Eddig így áll:
ja és még egy ugye széthúztam az index csatikat,fekete-fekete,szürke-szürke,mikor ugyan így összedugtam,villog a j első-b hátsó,b első-j hátsó!
ha a fekete-szürke van összedugva,akkor működnek jól!lehet hogy így is kell?csak én emlékszem rosszul?
valaki segítsen légyszíves!
Ismeritek ezt a quicky-Kykee-t?
Akkora genyó, hogy szombaton akar jönni hozzám....még hozzá úgy, hogy több dologal akar elmenni tőlem, mint amennyivel jön....... ....meg ugye direkt jön szombaton....mivel vasárnap ünnepeljük a miniMoto Gino 3. szülinapját...., hogy ne kelljen hozni a keresztgyerekének valamit.......micsoda egy mutyi, neeeeeeem?
Gekkooooooo!
Sikerült a gipszminta!
Élethű, még az erek is és a ráncok is az eredeti helyükön vannak!
Csak egy probléma van: 3 cm az egész! Nagyítód van?
mit egyből?itt rohad már nálam mióta,,,láttam vele üzlizel akkor már nem kell neked az biztos....le sem szartál,,,,meg örülök,hogy nem csak a te hangszóród van mint megjavitandó dolog az életemben,mert akkor éhenhalnéh....különben is szép vagyok,szépen beszéljél velem ,,,mit mennyi,te retróbuzi?!ne sértegesséééé
Mit izélsz teeee?
Elfelejtettél, mint az állat......direkt a savazásodra írtam Gekko-nak....érdekes, akkor egyből "megjött" hozzád is....
Kicserélem én magamnak, nem kell beraknod....hozd, oszt mond mennyi
Fel akarom tenni a rendszámomat,mint legtöbbünknek is van,eddig minden király!ti mit tetetek a rtábla és a felfogató vas közé,milyen kiemelést.Azt hiszem fndinek van csak a tábla fel rakva,én is csak azt fogom mert a tartó esélytelen hogy beférjen.
Eddig így áll:
ja és még egy ugye széthúztam az index csatikat,fekete-fekete,szürke-szürke,mikor ugyan így összedugtam,villog a j első-b hátsó,b első-j hátsó!
ha a fekete-szürke van összedugva,akkor működnek jól!lehet hogy így is kell?csak én emlékszem rosszul?
valaki segítsen légyszíves!