Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ez sem gyenge. Vkik már régebben írták, h a köv ez lesz
igazából én is ezt csinálnám
NOP.Doki!
Én a kertben tartom letakarva és egy csepptöltőt rákötök folyamatosra. Bár lehet, hogy beviszem a nappaliba, mert ott szebben mutat! Persze, előtte kiglancolom!
már tegnap késő délútán sem birtam tempót nyomni,mert csúszkált a kicsike,,,,,,,,,,,,,,,,,,
olvastam én is lehet le is rakom az interatba a kutyulit alukálni
Szia! Ami késik, az nem múlik! Még meismerhetsz, de lehet, hogy így jobb neked!
Tegnap melóztam hajnali 4-től és nem hittem benne, hogy eláll az eső! Hát, nem hogy motoroztam volna egy jót, de még a munkát sem fejeztem be, így megérdemlem a nagy "Sztahanovista" érdemérmet, meg a "Nagy Hülye" plecsnit is! ...És jön a hó, ha igaz!
Jó reggelt Mindenkinek!
na ez az,kimaradtál a jóból Téged még úgysem ismerlek.Voltak nálam is a drágák csak én motorozni voltam éppen.de azért csak találkoztunk
Jó Reggelt Nektek!
Most hallgattam az Aigner Szilárdot, a hét második felére HAVAZÁST igért! Fasza,mi? Akkor ugrom egy seggest!
Hogy én milyen hülye vagyok, hogy nem mentem el veletek, tegnap! Még szar gumival is!
na megyek is,összeszedem magam hogy azért fél 9 körül beessek melóba.jók legyetek nekem.remélem a kuplungolástól senkinek nem lett izomláza
nem baj,essen csak.legalább ma nem lesznek sokan melóban mert esőben a gazdik sem akarnak jönni.8-tól 2-ig meg csak kibírom valahogy
főleg ilyenkor mikor teljes erőből szakad az eső
igen mikor már elküldtem én is mondtam magamban ( meg a keddet szerdát csütörtököt és pénteket)
én nem csak a hétfő reggelt
fúúúú de utálom a hétfő reggelt

Ginó 23kor vettem észre hogy kerestél mostantól figyelek
jó reggelt úgy látom ma én vagyok a legfrissebb mindenki alszik?
örülök, hogy jó gurultatok ma!
A héten a gumi felkerül és mehetek megint Veletek!
A képek magukért beszélnek!
Jó estét All!

szuper volt ez a mai nap !mondjuk mikor reggel ébredtem nem gondoltam volna hogy ma egyáltalán motorra fogok ülni... De nagyon jó volt Köszke Mindenkinek mégegyszer
szia barátném jó vagy a képen
csodálom hogy nem tetted meg
ne tudd meg, azt akarták hogy álljak be vele a kukoricásba
ja és megnéztem ám a kis opelt,nem vittétek-e el a kulcsot poénból.mert ugye kinézem belőletek hogy a benzinkúton meg a kezembe nyomtátok volna a kulcsot.de megvan
csak legközelebb úgy gyertek hogy szóltok előtte hogy rá tudjak készülni de így is örültem Nektek