Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Nyereményjáték
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Nyereményjáték
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSR 600 / 750
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hojtjej
egy-egy konkrét kérdésre természetesen itt kapsz választ
de az "összeségében mi a vélemény" ... sztem akinek GSR-je van az szereti úgy ahogy van különben nem az lenne. itt a fórumon mindenki elégedett vele sztem. én biztosan
FANO
Hát hol kérdezzem?
Az Aprilia fórumban?
Ott biztos hasznos infókkal szolgálnának.
Gino
Váltanál?
Én elcserélem veled a Tuono-t...
Gino
Összeségében?
Elég egyhangú lesz:
Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! stb.
Vált, nem bánod meg!
Hojtjej
GSR fórumon kérdezed h mi a vélemény
milyen válaszra számítasz ...
TÖKÉLETES !
FANO
Az már elég jónak mondható.
Összességében mi a véleményed a típusról?
Hátha váltanék egy ilyenre...
Hojtjej
nekem 4,5 volt egyszer. volt egyszer ... azóta már néha motorozok is
Gino
Nekem volt már 4.2-4.3 is...finom lányos csoportot vezetve...
FANO
Köszi, jogos. Csak kíváncsi vagyok, hogy ha az ember finoman gurul Egy ilyen vassal, akkor tényleg 5 lityi körül lehet-e túrázgatni vele.
Gino
Ki jár annyival?
Úgy értem olyan gyorsan....
Hojtjej
miután összeadtad kivonhatod
Gino
Attól függ hogyan gyorsulsz fel 110-120-ig....
Kb. 5 liter
FANO
Mennyit eszik egy GSR lájtos 100-120-as túratempó mellett?
Gino
Utána válás?
Hojtjej
ja. egy hétig összeadva
Gino
Nekem meg lesz a 20°C... jövet-menet összesen...
Hojtjej
ne izguljatok. félév tél és máris 20 fokban motorozhattok újra
Gino
Szia!
Éreztem..... reggel 9 °C szakadó esőben motorral.....már tényleg nem a legkellemesebb...
Khai
Sziasztok!
Indúl a téli motorozás,,,,,
MotoPityu
Tényleg faxa az indexes tükör. Nem csodálkoznék, ha Italy dizsááájn lenne.
Nagy Dávid
Hali a videó amit ígértem nagyon gyenge úgyhogy fel sem töltöm.
Majd legközelebb (tavaszra)
.
üdv.
Gino
Igen.
Hojtjej
szia ! ezt a tükröt hol lőtted
nagyon csini
misy
Szia Gino!
Szerinted a tükörben lévö ledes indexet simán ráköthetem a többi indexre probléma nélkül?
nopara
széééééééééééépppppppppp
❮❮
❮
…
3590 / 6427
3589
3588
3587
3586
3585
3584
3583
3582
3581
…
❯
❯❯
Az Aprilia fórumban?
Ott biztos hasznos infókkal szolgálnának.
Én elcserélem veled a Tuono-t...
Elég egyhangú lesz:
Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! stb.
Vált, nem bánod meg!
Összességében mi a véleményed a típusról?
Hátha váltanék egy ilyenre...
Úgy értem olyan gyorsan....
Kb. 5 liter
Éreztem..... reggel 9 °C szakadó esőben motorral.....már tényleg nem a legkellemesebb...
Indúl a téli motorozás,,,,,
Majd legközelebb (tavaszra)
üdv.
Szerinted a tükörben lévö ledes indexet simán ráköthetem a többi indexre probléma nélkül?