Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy-egy konkrét kérdésre természetesen itt kapsz választ de az "összeségében mi a vélemény" ... sztem akinek GSR-je van az szereti úgy ahogy van különben nem az lenne. itt a fórumon mindenki elégedett vele sztem. én biztosan
Hát hol kérdezzem?
Az Aprilia fórumban?
Ott biztos hasznos infókkal szolgálnának.
Váltanál?
Én elcserélem veled a Tuono-t...
Összeségében?

Elég egyhangú lesz:

Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! Kurva jóóóóóóóóó! stb.

Vált, nem bánod meg!
GSR fórumon kérdezed h mi a vélemény milyen válaszra számítasz ... TÖKÉLETES !
Az már elég jónak mondható.
Összességében mi a véleményed a típusról?
Hátha váltanék egy ilyenre...
nekem 4,5 volt egyszer. volt egyszer ... azóta már néha motorozok is
Nekem volt már 4.2-4.3 is...finom lányos csoportot vezetve...
Köszi, jogos. Csak kíváncsi vagyok, hogy ha az ember finoman gurul Egy ilyen vassal, akkor tényleg 5 lityi körül lehet-e túrázgatni vele.
Ki jár annyival?
Úgy értem olyan gyorsan....
miután összeadtad kivonhatod
Attól függ hogyan gyorsulsz fel 110-120-ig....
Kb. 5 liter
Mennyit eszik egy GSR lájtos 100-120-as túratempó mellett?
Utána válás?
ja. egy hétig összeadva
Nekem meg lesz a 20°C... jövet-menet összesen...
ne izguljatok. félév tél és máris 20 fokban motorozhattok újra
Szia!

Éreztem..... reggel 9 °C szakadó esőben motorral.....már tényleg nem a legkellemesebb...
Sziasztok!
Indúl a téli motorozás,,,,,
Tényleg faxa az indexes tükör. Nem csodálkoznék, ha Italy dizsááájn lenne.
Hali a videó amit ígértem nagyon gyenge úgyhogy fel sem töltöm.
Majd legközelebb (tavaszra) .
üdv.
Igen.
szia ! ezt a tükröt hol lőtted nagyon csini
Szia Gino!
Szerinted a tükörben lévö ledes indexet simán ráköthetem a többi indexre probléma nélkül?
széééééééééééépppppppppp