Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félév okt.1-től ÁPRILIS 1-ig tart
Hali! Az szép... most néztem, hogy 18.14-kor hagytam el az irodát a Hősök terén az elektronikus nyilvántartás szerint. Utána lementem a mélygarázsba, lassacskán beindult a moci, beöltöztem... biztos nagyon éhes voltam, hogy ennyire siettem.
Ha egy jó nő integet annak visszaintegetek, de egy pasinak?... Szóval bocsi, legközelebb jobban figyelek! A bőröd még mindig nálam... szombaton megpróbálom megoldani - vagy beadom Gekko huszárnak.
na, kivonattam ma a motort március 1-ig pihi
Avrio ! =- avoire igéből származik?
Itt, kérem, Tanár Úr, egy csúnya szó nem hangzott el!
Hogy miért is?
Hát, hogy örülj, bazdmeg!
Gekko Nagymester!
Én ezentúl megszólítom azt, akinek szánom. Sokszor lustaságból sem nézem meg az előzményt, és más is lehet így. Így nem kell keresni!
A találmányomat a gayboy's-nak ajánlottam, de, mint innovatív havernak,- véleményezésre elküldtem Neked. A Gr kérdezte, hogy kértek-e már ülést a "fiúklányok"? Ezért az neki is szólt egy kicsit!
Tiszteletem

Abdul tegnap láttalak a hegyalján 18,26-kor
integettem de te csak gyorsultál kifelé
Ja,és már megint malackodtok,és elijesztitek a "nemmalackodásravágyókat"
De van előzménygomb is,és ha valaki nem nagyonsötét ,akkor annak a megnyomásával felfedheti saját elméje előtt,hogy kinek is szólt az adott mondanivaló Vagy tévedek?

A xörpadagolós krokibőrösbroki meg annyira nem érdekel.....
De azért köxii!
Ti milisate?
Gekko Nagymester!
Beépítem azt a zöld izgő-mozgó izét olyan krokodilbőr bevonattal!
Automata szörpadagolóval, hogy jobban csússzon!
Beadom a Találmányi Hivatalhoz!
Mennyi lesz a szörpfogyasztás 100-on?
Gr!
A gayboys már rendeltek ülést, az aranyér és prosztata megtámasztásosat! Belső massagemotorral!
Ők már tudják, hogy mi a a jó!
És Te?
Pu ise pusti ?
Milisa tora to "munyi" . Baa !
Még nem tudom , csuporkával megyek .
Avrio ! , ,
És elhozod?
Vettem xörpöt .
beépíti azt a fekete ...izét.....
Most nézem , Te már regisztráltál a gay-okhoz ? ,
Nekik milyen ülést tudnál csinálni ? ! ,
Gr!
Ide figyelj!
Kimásolok innen egy-két hozzászólást az író nevével egyetemben és felrakom a gaybikereknek!
Lesz itt pillanatokon belül "Szívküldi Szívnek Szívesen" műsor!
Gekko!
Nem tudom, hogy Henti miért pont most mondta, de felejtsük már ezt az egészet el! Elmúlt! Szerencsére TE is jól vagy már és ez a fontos! A motorok is meggyógyúltak! Az idő pora lepje be!
Megyek az "emlő" szemeimért 16-h után érek oda! (Hogy tólná ki a szemeimet az a két emlő! Élek-halok értük!)
Te! Az a Gekkobőrős, Gekkokimélő eszköz hogy tetszik?
Hogy ez a Grkrisz milyen komolytalan? Látod? Csak ilyeneket tud felrakni! Ide, erre a k. komoly fórumra!
Tudod, zugfotós! Meglesett Téged, lekapta és már közkincsé tette!
Te vagy az egyik legfontosabb PUSTI itt !