Az tény, hogy elkúrta! A kurva videózásra figyelt (hogy felvegye a seggeteket) és nem a motorozásra! Ettől függetlenűl minden tőle telhetőt megtett (!), hogy az elkúrás után minimalizálja a kárt. ja tört néhány kurva műanyag elem más motorján is? Hát basszátok meg!
- Májusban elütöttek, még fájt is nagyon, mégsem haragudtam a csajra aki elkúrta, mert lehet, hogy legközelebb én fogom. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
- Ja és aki jól motorozik, az jó ember? Hogy jöttök ahhoz, hogy már általatok vélelmezett motorozási tudása szerint ítéljetek meg másokat (Én megálltam volna....ezt jól el kúrta....mit írogat ide...)
de neki szántam,és vágja miről vau,de már ez is lezárt téma!én nem voltam ott bammeg inkább motorozunk 1kurva nagyott ahol mindeki ott van,,,,,,,,,,,,,,,,
hagyd mar azt a megalltam volna, nem alltam volna meg dolgot......
semmit nem valtoztat mar a dolgon.....foleg o a lelkere veszi...mivel o az erintett....erre ott volt a pelda, hogy le is vette innen
te figyelj...... ismerheted gekko-t...vagy ha nem, akko rmeg foleg tojj a fejere
En siman atsiklanek az adott hsz sam alatt talalhato tartalom felett.....en.....
ja....es hagd abba, amit szedsz....mert hulye hatassal van rad
ezt értem barim, de még mindig nem vagyok okosabb hogy ki miatt akadtál ki ennyire? és az a valaki mit mondott neked vagy másoknak ami miatt itt tart a topik hangulata?
vágom,hogy a barid,de ő konkréten bealudt,és a hátsóféket nyomkodta,,,,,,,,,,,,,,, sokan beszéltünk a dologról és 10ember is mondta,hogy +állt volna,,,,,csak kevés vállaljabe a véleményét nem bántom de elkúrta nagyon
Ezaz Jocee, minket nem barátság, sokkal inkább a motorozás szeretete köt össze! Ez1 olyan kocsa, ahol a szeméjzet pompás, de a vendégek miatt nincs maradásom!
Nem volt itt háború, csak véleménykülönbség, így nincs háborús bűnös sem. Ettől függetlenül amit Gekkórol írtál az átgondolnám mégegyszer, kívánom, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, hogy utólag mások elemezgessék, hogy mi lett volna a helyes döntésed abban a kritikus pár tized másodpercben.
- Májusban elütöttek, még fájt is nagyon, mégsem haragudtam a csajra aki elkúrta, mert lehet, hogy legközelebb én fogom. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
- Ja és aki jól motorozik, az jó ember? Hogy jöttök ahhoz, hogy már általatok vélelmezett motorozási tudása szerint ítéljetek meg másokat (Én megálltam volna....ezt jól el kúrta....mit írogat ide...)
semmit nem valtoztat mar a dolgon.....foleg o a lelkere veszi...mivel o az erintett....erre ott volt a pelda, hogy le is vette innen
En siman atsiklanek az adott hsz sam alatt talalhato tartalom felett.....en.....
ja....es hagd abba, amit szedsz....mert hulye hatassal van rad