Jó reggelt!
Ehhez lenne egy észrevételem:
Idézet Tőled,a hozzászólásodból: "Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért"-----
A baleset lassan 3 (azaz HÁROM!) hónapja volt! Időközben voltunk motorozni is,volt nálam többször is! ,KV-ztunk! ,jópofiztunk!,és most( illetve tegnap) jön elő evvel a véleménnyel? Pedig én is egyenes és őszinte tagnak véltem......NO COMMENT
És részemről ez LEZÁRVA, jó lenne ha Ti sem kattognátok ezen,nem vagyok én annyira fontos személy,hogy ezen vitázzatok!
Mindenkinek!
Gáz van! Van egy "konkurens" fórum: http://www.gaybikers.hu/
Bameg! Ez már nekem is kiverte a biztit!
Ti ITT ezzel hülyéskedtek, ezeknek,meg ez "szarosan" komoly!
Nem birom ki! Nem birom ki! Nem birom ki!
Na szóval tegnap voltunk vacsorázni , nagyon finomat ettünk .
Köszi Kufár , hogy előkóstolod az éttermeket és nekünk már csak a helyeselés marad a minőség ügyében .
Köszönöm csuporka nevében a megtisztelő szavaid !
Most leírom a véleményét :
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !
------------------------------ !
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !
Bazdmeg , én nem tudok ilyen csúnyákat leírni ide ! , ,
Gr! A Te csuporkád egy nagyon reálisan és egészségesen gondolkozó Macska! A gondolatait "tolmácsolhatnád" ilyen helyettesítők bevetésével!
Pl: ............... vagy -------------- , nameg .,.,.,.,.,.,.,.,.,
Gr!
Neked semmit, mert megsértődtem! Átküldtem drága pénzért a vacak telefonodra azt a jó kis "gombás" képet, Tudod, ami olyan hamar kinőtt az asztalon és még világított is! Önző módon nem tetted közkincsé! A Gekkót is megfoszteod a "Gekko helyettesítő eszköz" látványától!
(Én nem tudom,mert olyen komoly számítástechnikai tudással nem, rendelkezem,mint TE! )
Henti!
Ez csak Neked, meg az összes Többinek szól!
Én nem véleményeztem a balesetet, csak végtelenül sajnálom, hogy megtörtént! Nem voltam ott, így pontosan nem tudhatom, hogy mi is történt!
DE AMI A LEGFONTOSABB: Nem lett nagyobb baj! Ilyenkor mindig arra gondolok, és ezt mondtam fndinek is a Kakucson, amikor ott gubbasztott a lelátó harmadik lépcsőjén, hogy ezzel megváltott egy sokkal nagyobb bajt, mert ez egy figyelmeztetés volt a sorstól, hogy jobban kel vigyáznunk magunkra! A motor VESZÉLYES üzem! Tudtuk az első pillanattól, amikor ráültünk! Ezzel számolnia kell mindenkinek! Annak is, aki előttün, vagy mögöttünk megy! Nem csak a mi tudásunk, tapasztalatunk és megfontoltságunk játszik szerepet egy baleset kivédésében! Ez csak 50 %! A másik 50% nem a mi kezünkben van!
Henti! Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért! Amit leírtál, az a Te véleményed! Vitatkozni minden ilyen esetben lehet és KELL is. Észérvekkel mindenki meggyőzhető! Indulatokkal nem! Vitatkozzatok, de ne sértegessétek egymást, az nem "férfihoz" méltó viselkedés!(Pustihoz )
Ez egy jó csapat, amelynek tagja vagy Te is! Ezután is maradj az, kérlek!
Barátod: Oldklu
Grkrisz!
Te egy akkora balfék vagy, hogy az már sok!
Pont azt vonnád meg magadtól, ami a legjobb?
Letiltod a hölgyeket egy kis önzetlen örömszerzésről?
Persze, ki tudja!?
Itt annyi különféle irányzat mükszik!
Jó Reggelt!
Visszaolvastam a 87756... Hsz-ig! Ha meghallgatjátok a véleményem:
Itt a maga módján mindenki jó srác! Kialakult egy stílus, amit nem kell mindenkinek utánozni, vagy,mert ez a "trendy", még rápakolni egy lapáttal. Akinek ez tetszik, és ezt használja rejtjelezett üzeneteinek,- az csinálja. Kinek jól áll, kinek nem, de ez szubjektív!
A hozzászólásokat egy megszólítással kéne kezdeni, akkor mindenki tudná, hogy kinek szól a "beszólás" és nem venné senki fölödlegesen magára! Nem lenne "általános" jellegű a dolog!
Én ezentűl is csak így tudok trágárkodni:
Akinek nem tetszik a véleményem, az tehet egy szívességet a haza oltárán hosszú, csahos nyelvvel!
Tolmács kell?
Ebben a pólóban sokkal csinibb vagyok !
És akinek nem tetszik a Hyco-club az kiszophatja a faszomat köcsögök !
Ez természetesen a hölgyekre nem vonatkozik .
Ehhez lenne egy észrevételem:
Idézet Tőled,a hozzászólásodból: "Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért"-----
A baleset lassan 3 (azaz HÁROM!) hónapja volt! Időközben voltunk motorozni is,volt nálam többször is! ,KV-ztunk! ,jópofiztunk!,és most( illetve tegnap) jön elő evvel a véleménnyel? Pedig én is egyenes és őszinte tagnak véltem......NO COMMENT
És részemről ez LEZÁRVA, jó lenne ha Ti sem kattognátok ezen,nem vagyok én annyira fontos személy,hogy ezen vitázzatok!
P.S.:
Mikor jössz az "emlőxemeidért"?
Ezt ajánlom mindenkinek , hogy ezzel játsszon !
Gáz van! Van egy "konkurens" fórum:
http://www.gaybikers.hu/
Bameg! Ez már nekem is kiverte a biztit!
Ti ITT ezzel hülyéskedtek, ezeknek,meg ez "szarosan" komoly!
Nem birom ki!
Köszi Kufár , hogy előkóstolod az éttermeket és nekünk már csak a helyeselés marad a minőség ügyében .
Most leírom a véleményét :
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !
------------------------------ !
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !
Bazdmeg , én nem tudok ilyen csúnyákat leírni ide !
A "kell" szót egy l-lel írtam!
Kiver a víz!
Pl: ............... vagy -------------- , nameg .,.,.,.,.,.,.,.,.,
Neked semmit, mert megsértődtem!
(Én nem tudom,mert olyen komoly számítástechnikai tudással nem, rendelkezem,mint TE!
Ez csak Neked, meg az összes Többinek szól!
Én nem véleményeztem a balesetet, csak végtelenül sajnálom, hogy megtörtént! Nem voltam ott, így pontosan nem tudhatom, hogy mi is történt!
DE AMI A LEGFONTOSABB: Nem lett nagyobb baj! Ilyenkor mindig arra gondolok, és ezt mondtam fndinek is a Kakucson, amikor ott gubbasztott a lelátó harmadik lépcsőjén, hogy ezzel megváltott egy sokkal nagyobb bajt, mert ez egy figyelmeztetés volt a sorstól, hogy jobban kel vigyáznunk magunkra! A motor VESZÉLYES üzem! Tudtuk az első pillanattól, amikor ráültünk! Ezzel számolnia kell mindenkinek!
Henti! Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért! Amit leírtál, az a Te véleményed! Vitatkozni minden ilyen esetben lehet és KELL is. Észérvekkel mindenki meggyőzhető! Indulatokkal nem! Vitatkozzatok, de ne sértegessétek egymást, az nem "férfihoz" méltó viselkedés!(Pustihoz
Ez egy jó csapat, amelynek tagja vagy Te is! Ezután is maradj az, kérlek!
Barátod: Oldklu
Te egy akkora balfék vagy, hogy az már sok!
Pont azt vonnád meg magadtól, ami a legjobb?
Letiltod a hölgyeket egy kis önzetlen örömszerzésről?
Persze, ki tudja!?
Itt annyi különféle irányzat mükszik!
Visszaolvastam a 87756... Hsz-ig! Ha meghallgatjátok a véleményem:
Itt a maga módján mindenki jó srác! Kialakult egy stílus, amit nem kell mindenkinek utánozni, vagy,mert ez a "trendy", még rápakolni egy lapáttal. Akinek ez tetszik, és ezt használja rejtjelezett üzeneteinek,- az csinálja. Kinek jól áll, kinek nem, de ez szubjektív!
A hozzászólásokat egy megszólítással kéne kezdeni, akkor mindenki tudná, hogy kinek szól a "beszólás" és nem venné senki fölödlegesen magára! Nem lenne "általános" jellegű a dolog!
Én ezentűl is csak így tudok trágárkodni:
Akinek nem tetszik a véleményem, az tehet egy szívességet a haza oltárán hosszú, csahos nyelvvel!
Tolmács kell?
Ez a koktélos butykos nem esik ki a kezedból!
Üdv: Old
És akinek nem tetszik a Hyco-club az kiszophatja a faszomat köcsögök !
Ez természetesen a hölgyekre nem vonatkozik .