Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kufár ! Gyanús vagy te nekem . Ezekkel nehogy szervezz valami motoros tréninget ! , ,
Jó reggelt!
Ehhez lenne egy észrevételem:
Idézet Tőled,a hozzászólásodból: "Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért"-----
A baleset lassan 3 (azaz HÁROM!) hónapja volt! Időközben voltunk motorozni is,volt nálam többször is! ,KV-ztunk! ,jópofiztunk!,és most( illetve tegnap) jön elő evvel a véleménnyel? Pedig én is egyenes és őszinte tagnak véltem......NO COMMENT
És részemről ez LEZÁRVA, jó lenne ha Ti sem kattognátok ezen,nem vagyok én annyira fontos személy,hogy ezen vitázzatok!

P.S.:
Mikor jössz az "emlőxemeidért"?
Gekko file , híres lettél !
Ezt ajánlom mindenkinek , hogy ezzel játsszon !
A "Gladius" motor hozzászólásai között találtam! Kemény!
Mindenkinek!
Gáz van! Van egy "konkurens" fórum:
http://www.gaybikers.hu/

Bameg! Ez már nekem is kiverte a biztit!
Ti ITT ezzel hülyéskedtek, ezeknek,meg ez "szarosan" komoly!
Nem birom ki! Nem birom ki! Nem birom ki!
miattam azóta nem ittam kávét
Na szóval tegnap voltunk vacsorázni , nagyon finomat ettünk .
Köszi Kufár , hogy előkóstolod az éttermeket és nekünk már csak a helyeselés marad a minőség ügyében .
Gombás nincs meg . A Gekko-s megvan .
Köszönöm csuporka nevében a megtisztelő szavaid !
Most leírom a véleményét :
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !
------------------------------ !
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !
Bazdmeg , én nem tudok ilyen csúnyákat leírni ide ! , ,
Bunkó vagyok! Bunkó vagyok ! Bunkó vagyok!
A "kell" szót egy l-lel írtam!
Kiver a víz!
Basszus elfelejtettem , mert leültem a gép elé beköszönni és majdnem lefordultam a székről . Mindjárt pótolom , de nem lesz benne köszönet .
Gr! A Te csuporkád egy nagyon reálisan és egészségesen gondolkozó Macska! A gondolatait "tolmácsolhatnád" ilyen helyettesítők bevetésével!
Pl: ............... vagy -------------- , nameg .,.,.,.,.,.,.,.,.,
Gr!
Neked semmit, mert megsértődtem! Átküldtem drága pénzért a vacak telefonodra azt a jó kis "gombás" képet, Tudod, ami olyan hamar kinőtt az asztalon és még világított is! Önző módon nem tetted közkincsé! A Gekkót is megfoszteod a "Gekko helyettesítő eszköz" látványától!
(Én nem tudom,mert olyen komoly számítástechnikai tudással nem, rendelkezem,mint TE! )
Henti!
Ez csak Neked, meg az összes Többinek szól!
Én nem véleményeztem a balesetet, csak végtelenül sajnálom, hogy megtörtént! Nem voltam ott, így pontosan nem tudhatom, hogy mi is történt!
DE AMI A LEGFONTOSABB: Nem lett nagyobb baj! Ilyenkor mindig arra gondolok, és ezt mondtam fndinek is a Kakucson, amikor ott gubbasztott a lelátó harmadik lépcsőjén, hogy ezzel megváltott egy sokkal nagyobb bajt, mert ez egy figyelmeztetés volt a sorstól, hogy jobban kel vigyáznunk magunkra! A motor VESZÉLYES üzem! Tudtuk az első pillanattól, amikor ráültünk! Ezzel számolnia kell mindenkinek! Annak is, aki előttün, vagy mögöttünk megy! Nem csak a mi tudásunk, tapasztalatunk és megfontoltságunk játszik szerepet egy baleset kivédésében! Ez csak 50 %! A másik 50% nem a mi kezünkben van!
Henti! Én nagyon sokra becsüllek Téged az őszinteségedért és nyíltságodért! Amit leírtál, az a Te véleményed! Vitatkozni minden ilyen esetben lehet és KELL is. Észérvekkel mindenki meggyőzhető! Indulatokkal nem! Vitatkozzatok, de ne sértegessétek egymást, az nem "férfihoz" méltó viselkedés!(Pustihoz )
Ez egy jó csapat, amelynek tagja vagy Te is! Ezután is maradj az, kérlek!
Barátod: Oldklu
Tolmácsot kérek . Nekem ebből mit írtál ?
Haladok a korral , a csajos örömszerzés nem trendi manapság . , ,
Grkrisz!
Te egy akkora balfék vagy, hogy az már sok!
Pont azt vonnád meg magadtól, ami a legjobb?
Letiltod a hölgyeket egy kis önzetlen örömszerzésről?
Persze, ki tudja!?
Itt annyi különféle irányzat mükszik!
Jó Reggelt!
Visszaolvastam a 87756... Hsz-ig! Ha meghallgatjátok a véleményem:
Itt a maga módján mindenki jó srác! Kialakult egy stílus, amit nem kell mindenkinek utánozni, vagy,mert ez a "trendy", még rápakolni egy lapáttal. Akinek ez tetszik, és ezt használja rejtjelezett üzeneteinek,- az csinálja. Kinek jól áll, kinek nem, de ez szubjektív!
A hozzászólásokat egy megszólítással kéne kezdeni, akkor mindenki tudná, hogy kinek szól a "beszólás" és nem venné senki fölödlegesen magára! Nem lenne "általános" jellegű a dolog!
Én ezentűl is csak így tudok trágárkodni:
Akinek nem tetszik a véleményem, az tehet egy szívességet a haza oltárán hosszú, csahos nyelvvel!
Tolmács kell?
Az én csuporkám most olvasta el a tegnapi napot . Próbálnám ide leírni , hogy mi a véleménye , de én olyan csúnyán nem beszélek .
Szia Kufár ! Tegnapi nap ? Vélemény , mint szép beszédű korelnök ?
Ebben a pólóban :
Gino!
Ez a koktélos butykos nem esik ki a kezedból!
Üdv: Old
Ebben a pólóban sokkal csinibb vagyok !
És akinek nem tetszik a Hyco-club az kiszophatja a faszomat köcsögök !
Ez természetesen a hölgyekre nem vonatkozik .
De csini vagyok ! , ,