Káj ösmer Téged öreganyó,és Vele voltál virtuálisan,amikor maga alatt volt,és ez már döntött az az általam való megítélésedben
Nem voltam túl vulgáris ugye?
mielőtt aludni térek meg kell kérdeznem, csak hogy jól aludjak, mert ugye ez mégis csak egy motoros topik...:
hány köbcentisek a nyulak? hengerek száma, elrendezése? szelepszám hengerenként? guminyomás? hatótáv? üzemanyagtank térfogata? gumi márkája? 1-2-vagy 4kézláb megahjtásuak-e?
a véleményem a következő para bari és henti bari keveri a szezont a fazonnal
jöttök itt a csúnya beszéddel aztán a görög dumával hogy sugdolóznak aztán meg a balesettel
és ki a faszt érdekel mindez
mindenki úgy beszél ahogy akar max ha velem teszi és megbánt akkor a legközelebbi találkozón pofánbaszom érte
ha görögül beszél akkor valószinüleg nem nekem beszél tehát tekerek tovább
a balesetet szerintem is benézte de ez sem érint énis nézhetek be ilyet bármikor és (tii nézhettek még be ha még nem) a sarát rendezte minde károsultal
ja és aki nem ir ide az meg valszeg nem ezen kreált okok miatt nem teszi hanem egyéb más miatt
akkor mi a gond
Nem voltam túl vulgáris ugye?
hány köbcentisek a nyulak? hengerek száma, elrendezése? szelepszám hengerenként? guminyomás? hatótáv? üzemanyagtank térfogata? gumi márkája? 1-2-vagy 4kézláb megahjtásuak-e?
én inkább röhögök itt a pust szövegen mint az üre oldalakat bámuljam
jöttök itt a csúnya beszéddel aztán a görög dumával hogy sugdolóznak aztán meg a balesettel
és ki a faszt érdekel mindez
mindenki úgy beszél ahogy akar max ha velem teszi és megbánt akkor a legközelebbi találkozón pofánbaszom érte
ha görögül beszél akkor valószinüleg nem nekem beszél tehát tekerek tovább
a balesetet szerintem is benézte de ez sem érint énis nézhetek be ilyet bármikor és (tii nézhettek még be ha még nem) a sarát rendezte minde károsultal
ja és aki nem ir ide az meg valszeg nem ezen kreált okok miatt nem teszi hanem egyéb más miatt
akkor mi a gond