Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazz, én tom a megoldást a bajotokra.... a dokim ir fel nektek is xanaxot, én már 6 éve azon élek.... a párom csak leszarom tablettának hivja... bedobok kettőt, és mindent leszarok,,, jókat röhögök mindenen....
ÉN elolvastam. egyet emelnék ki: van elég gond a hétköznapokban itt jól kéne érezni magunkat és ennyi. de a legrosszabb h parttalan vitákba bocsátkozunk és még ez is nyomasztja az embert. ahelyett h ha vki benéz ide jó hangulat várná... lehet néha egy-két beírás túlmegy a jóizlés határán de ha ezekre nincs "vevő' akkor tovább mehet a beszélgetés másképp ...
Asszem Téged is szeretni foglak.... sőt már szeretlek is
már tudom de most viszont el búcsúzom , jó éjt mindenkinek 1-hét múlva jövök remélem
sziasztok
itt van a kis buzi-e, csak lapit mint a kaka a térdig érő fűben, és nagyokat röhög a szemét pustija....
, ,
Gyökér vagy pusti ! ,
Így szeretünk ! , ,
nem olvassuk el... mindig faszsákot irsz.... pusti....
Én meg nem bántok meg senkit akarattal .
Kykke így szereti .
Csak tudnám hol van ilyenkor ?
Henti........legalább színt vallottál,ez dícséretes!
De ezekután hanyagold a barátkozós jópofizós találkozásainkat.....nem lenne Hozzád méltó.

Ami a trágár szövegeket illeti,az panaszkodjon ,aki zokon vette a konkrétan személy szerint neki szólót.....szerintem nem kell senkinek sem szóvívő,talán leírhatja saját maga is!

Ha valaki mások nevében ír,akkor az lehet nemes célból is,meg szarkeverés céljából is.....és nem mindig lehet megállapítani,melyik is.....

Elolvastam minden hozzászólást,ami itt történt ma........... nem szeretném általánosságban értékelni,mert volt pár,ami mintha a szívemből szólt volna

Minden ilyen hozzászólás,amely nem a "na most jót röhögünk" és "savazzuk meg" jegyében születik,smile nélkül,az a hozzászóló VALÓS énjét tükrözi,ezáltal betekintést nyerhet oda a figyelmesen olvasó.

És végül a véleményem:
Rosszindulatra és hisztire szerintem nincs szükség,van elég gond a hétköznapokban.

Ha Valaki úgy érzi,hogy nagy gyökérségeket írtam ide,az jelezze ,hátha tanulok abból is valamit!
Köszönet hogy elolvastátok! (már ha elolvasta valaki egyáltalán )
nem vagyok haragtartó
Cö-ccö .

jó indulatú vagy.... mint a tüdőrák....
Akkor jó !
senki listáján nem akarok szerepelni
már rég megbocsájtottam
Tényleg nem értem , de basszad a tartályfejűt nyugodtan ! ,
Pustiii ! , ,
nincs itt, ugyhogy lesz szives vki megosztani velem valami infot?
kezd fogyni a türelmem, és a végén arcon fogom baszni a kykee-t!
Melyik legyen ?
Alakul ! ,
Nem tudom, annyi derült ki számomra, hogy Hentes nem reprezentatív telefonos közvélemény-kutatása szerint azért maradtak el a fórumozók, mert Gekko nem megfelelő hangnemben fórumozik, a többiben nem vagyok biztos.