Megfejelted volna a bukóddal őket mi? Te kis 'bodzaszedőket" idomító Most tuti avval a tudattal élnek egy darabig,hogy "gyün nekünk 5 matyival az a motoros gringó"
Oldku Papa!
Itt ismerem a kutasokat,meg videó is volt a dologról,egyértelmű volt,,,,meg amilyen "pici"vagyok,,,nem is volt más választás,,,,,szépen,mint az ovisok szótfogadtak és jöttek ,,,de ha szitu lett volna,akkor is helyt állok,,,végül is nem véletlenül hagytam magamon mindent ...de a rendőrök,jól ott hagytak velük
Hát Tesó, azért csak óvatosan!
Ezeknél néha kés is van ám, ozt nem krumplit pucolnak vele!
Az éremnek van másik oldalis! Egy LUKOIL kútnál lezárták előttem a kútoszlopot,- fényes nappal,- mert nem vezzem le a sisakot.
Szar levenni a szemüveg miatt, meg siettem volna is.
Hát tankolás nélkül tovább ballagtam, Ilyen helyre nem is megyek többé!
Meg, különben is, had hidjék, hogy egy taknyos kölyök vagyok, és nem egy vén fakufár!
Na,mai napra is megvolt a jótéteményem Megyek be a shell kútra tankolni,,,odafut a kutas barátok,hogy"káj,merre mész?
-füredre,haza!
-hu,lécci,menj már utána egy kisteherautónak,ami tele van krumplival,mert nem fizettek ki 5000huf-os tankolást...
-Jó rendben!
...gyorsan belelötyiköltem egy ezresért,mert hát kongott a tankom,azt nyél.....repesztek mint állat 200,néha 100,,beérek füredre azt látomm ott a kisteher,mögötte a zsaruk,,,,ahogy ugye kis lendülettel és némi zajjal jöttem,már messziről hallották azt kiállt elém a rendőr,,,megálltam a két kocsi között,,,,kérdi a rendőr,hogy miért száguldozom ennyire,lakott terület,,,miközben szállok le a kutyuliról,mondom neki,hogy küldetésben vagyok,mert ez az autó,meglépett fizetés nélkül az Almádi shellről,,,,ja,az úgy más,,,akkor nézem,két magyar nemzetiségű roma.... áhh,itt szitu lesz,,,,,,szájkarate,érvelés,,,,de káj barátotok ráhatással volt a két gibbonra és kocsistúl,szarostúl,hugyostúl,krumpilstúl,visszakís
értek a tetthelyre és kipengették a lét ,,,fostam is,ha rámjön azzal a nagy szarral,nekem annyi,,,,szépen felezőn jöttem,mögöttem a gibbonnal krumpilval tele kisteher közben a kutas beszólt az almádi örsre,azok a füredire,hogy megy egy motoros utánuk,engedjék mert a cég érdekeit képviseli,,,kaptam egy kávét,meg egy ezresért benzint meg sok vállveregetést....
Jó Éjszakát Micimackók!
Itt ismerem a kutasokat,meg videó is volt a dologról,egyértelmű volt,,,,meg amilyen "pici"vagyok,,,nem is volt más választás,,,,,szépen,mint az ovisok szótfogadtak és jöttek
Na, de az én korommba....
Tudtok "occo" Cavintont?
Mire is kell? Efelejtettem....
Ezeknél néha kés is van ám, ozt nem krumplit pucolnak vele!
Az éremnek van másik oldalis! Egy LUKOIL kútnál lezárták előttem a kútoszlopot,- fényes nappal,- mert nem vezzem le a sisakot.
Szar levenni a szemüveg miatt, meg siettem volna is.
Hát tankolás nélkül tovább ballagtam, Ilyen helyre nem is megyek többé!
Meg, különben is, had hidjék, hogy egy taknyos kölyök vagyok, és nem egy vén fakufár!
irjál be egy ötöst
Gekko, de ha azt mondom, Buzi, pipázz, akkor nem pusti pipa? Amit te írtál az pipáz buzi.
Na,mai napra is megvolt a jótéteményem
-füredre,haza!
-hu,lécci,menj már utána egy kisteherautónak,ami tele van krumplival,mert nem fizettek ki 5000huf-os tankolást...
-Jó rendben!
...gyorsan belelötyiköltem egy ezresért,mert hát kongott a tankom,azt nyél.....repesztek mint állat 200,néha 100,,beérek füredre azt látomm ott a kisteher,mögötte a zsaruk,,,,ahogy ugye kis lendülettel és némi zajjal jöttem,már messziről hallották azt kiállt elém a rendőr,,,megálltam a két kocsi között,,,,kérdi a rendőr,hogy miért száguldozom ennyire,lakott terület,,,miközben szállok le a kutyuliról,mondom neki,hogy küldetésben vagyok,mert ez az autó,meglépett fizetés nélkül az Almádi shellről,,,,ja,az úgy más,,,akkor nézem,két magyar nemzetiségű roma....
értek a tetthelyre és kipengették a lét
Pusti = "meleg"
Pipa = "cumi"
Buzi = gyújtógyertya
és a többit nem mondom el,