Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így döntöttem ma!
és ki si a bűnös konrétan?
ne beszélj rébuszokban henti, itt emberek vannak nevekkel, arcokkal, nyugodtan nevén kel szólitani azt aki miatt ez a vita, vagy félreértés kialakult, nem megsértődni, inkább megbeszélni kell ezeket, nehogy má pár szaros komment miatt barátságok menjenek tönkre, és fordítsunk hátat olyan dolog miatt egymásnak amit egyébként sztem simán meg lehet beszélni.....
igy is egyre kevesebb azok száma akik két keréken gurguláznak, és még kevesebb a barátságoké amelyek a motorok miatt szövődtek...
PEACE!
87665hsz, na ezért Én kérek elnézést minden érintettől!
,,,,,,, Jó éjt!
Hallottam parszor a Fremont Street-en "egi musor" kozepette....
hát velem más nem is lehet csak JÓ !
Nezd mar az elozmenyt....nem neked szolt
inkább én!jó lesz igérem!(nekem )
Mindenkinek ez lesz a legjobb a háborús bűnös távozik! Széles utat gumifákat!
megoldom így vagy úgy
nem drága , nyaralni ,vagy üdülni megyek tudod ,hogy sietni fogok hozzátok , csak el ne felejtsétek nyanyátokat
ott sajnos nincs nett , csak pihi lesz
szia gino ! ezt Neked : http://www.youtube.com/watch?v...
mostanában nem volt időm erre járni ... amúgy a hangulat tényleg más itt mint régebben. én úgy érzem kicsit "leszűkült" a kör. nekem személy szerint semmi bajom senkivel remélem másnak sincs (kivéve a feleségek és barátnők csoportját ) de én a saját stílusomban próbálok meg írni és haverkodni. ha valami nem tetszik ahhoz nem szólok hozzá. ennyi azt hiszem.
nem tudom min szakadt el a cérna ennyire.... egyetlen ember volt itt akivel nem épp a jóizlés határain belül beszélgettem, konkrétan kykee-ről van szó.... senki másnak nem szólt egyetlen commentem sem, csak is neki.... és azt hiszem nem bántottam meg ezzel senkit sem, ha mégis akkor ezer bocsi, nem volt szándékos.....
az egész beszélgetés viccnek indult, és ugy is fejeződött be, semmi harag, semmi sértődés.... akkor ott senki sem tette szóvá nemtetszését ami a hangnemet illeti....
nos az hogy valaki milyen hangenemben beszél egy barátjával, nem válthat ki másokben ennyire szélsőséges ellentéteket, mert mindezek ellenére én ugy gondolom, nem a két szép szemünk, és az átkozottul jó vagy épp szar humorunk miatt vagyunk itt, hanem a motorok miatt....
akkor most nem a mamara?
segithettek
Szia!
Gyere KVzni...... mindjart indul a gep a 2A-rol
én rád gondoltam
én inkább elmennék
Állítólag Te már nem írsz ide!
azért akik itt voltak 2-3éve csak "úgy"nem lépnek le! Gino neked kéne tudnod a legjobban! én ezt a témát lezártam!dzsóéjt! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
en is magamra vettem
mi van gekko-val....miert van kopkodve?
Ugye nem mi miattunk mész el!? Ígérjük, hogy szépen fogunk beszélni, csak gyere vissza!
mi van itt