Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vedd + nekem Karira
jesz
megint fájjjjjj a szívem,Interatban van egy 1000gixxi,enyhén sérült a hátulja,10000km 1mill kb olyan 2kiló az alkatrész k8-as!most olyan 1,8-at ér.kuva életbe a válságba
Megcocókáztattad a "Cartmen" -t ? ,
Szia !
végre itthon
Szevasztok!

Aranyapám,mind a ketten meg lesztek baszcsizva hogy beszabehu,,,rohadékok,így kihasználni egy éhező ember pillanatait,aki épp ízletesen falja a fokhagymakrémlevest,,,,,elgondolkodtató,hogy mi jár annak a fotósnak az agyában akinek ez jut eszébe és azon veszt fókuszál és exponál,,,de majd én análbafurulyázom ezt a koszlott buzi bandát ez a szerencsétek,hogy szeretek itt mindenkit,meg a rarytivárdában a nagy LFP-ben....különben végetek lenne,,rátok úszítanám a prézliJoet
Akinek nem tetszik , banánozhat :
Motorral voltam dolgozni , hideg volt . , ,

Ez kell nektek ?

Ilyet én nem írok .

Szopjatok le ! Kivéve csajok !
Gino ! , ,
Hogy cocókázzalak le , ha hazajössz ! , ,
Hello mindenki ! Szia Gino .
az egész csapatot megcsinálta szájjal?
Ááááá, ne félj, nem biztos, h a mérged van a száján! Lehet, h az Fndi-jé, v az enyém
NEM HISZEM EL! Ez egy mindenre képes aljas gazember. Egy igazi szopógép.
hú bammeg ezért kapok
itt a bizonyiték :
Megcsalt veled ez a büdösszájú geci? Rohagggyon bele a foga közé amit a szájába engedtél. Szemét egy faszcibáló kurva ez én mindíg is mondtam.
Háát mi van a hátammal?
Tudod én nagyon kezdő motoros vagyok,és amikor azt hittem,hogy hú de faszán nyomom,akkor a Mecsekben borultam egy átlagosnál nagyobbat,és megroppant a gerincem,ami 1 évvel később műtétben végződött....történt vala ez 1991 ben-(a műtét),ami után ki kellet hagynom egy hosszabb időt(kb 6 hét múlva baxott le a doki,hogy mi a faszt képzelek én,hogy utókezelésre motorral mentem ) és ennek meg is van a következménye, évente egyszer vagy többször "beáll" a derekam,és olyankor ha tüsszentek,akkor xarok is egyből a fájdalomtól Most ez van,de elmúlik,a bosszantó az,hogy most lett volna az uccsó pár nap a motorozásra szép időben,és nem tudtam menni
kb ennyi,xasztok,megy ela laptop itthonról,nem lessz netem...
te helyetted cócókázzott le engem tegnap
Mondtam már nektek, hogy ez a Kálykyi vagy mi a tököm egy átbaszós féreg? Azt igérte nekem, hogy le fog cumizni és még nem tette meg.
ha bolt menne rendesen nem is érdekelne,de a szeptember katasztrofa volt ,bár tavaly is volt ilyen,,,, pedig mi igyekszünk:
minél elöbb bameg ,most halgass rám,ha ma elmész,holnap mán szaladol
jönnnnnn vért színí,,,,,,,,,,,,,,,,,
Halló, mi a fac van veled vaze, Derekad, hátad, gerinced, megfázott, beverted?