megint fájjjjjj a szívem,Interatban van egy 1000gixxi,enyhén sérült a hátulja,10000km 1mill kb olyan 2kiló az alkatrész k8-as!most olyan 1,8-at ér.kuva életbe a válságba
Aranyapám,mind a ketten meg lesztek baszcsizva hogy beszabehu,,,rohadékok,így kihasználni egy éhező ember pillanatait,aki épp ízletesen falja a fokhagymakrémlevest,,,,,elgondolkodtató,hogy mi jár annak a fotósnak az agyában akinek ez jut eszébe és azon veszt fókuszál és exponál,,,de majd én análbafurulyázom ezt a koszlott buzi bandát ez a szerencsétek,hogy szeretek itt mindenkit,meg a rarytivárdában a nagy LFP-ben....különben végetek lenne,,rátok úszítanám a prézliJoet
Háát mi van a hátammal?
Tudod én nagyon kezdő motoros vagyok,és amikor azt hittem,hogy hú de faszán nyomom,akkor a Mecsekben borultam egy átlagosnál nagyobbat,és megroppant a gerincem,ami 1 évvel később műtétben végződött....történt vala ez 1991 ben-(a műtét),ami után ki kellet hagynom egy hosszabb időt(kb 6 hét múlva baxott le a doki,hogy mi a faszt képzelek én,hogy utókezelésre motorral mentem ) és ennek meg is van a következménye, évente egyszer vagy többször "beáll" a derekam,és olyankor ha tüsszentek,akkor xarok is egyből a fájdalomtól Most ez van,de elmúlik,a bosszantó az,hogy most lett volna az uccsó pár nap a motorozásra szép időben,és nem tudtam menni
kb ennyi,xasztok,megy ela laptop itthonról,nem lessz netem...
Aranyapám,mind a ketten meg lesztek baszcsizva hogy beszabehu,,,rohadékok,így kihasználni egy éhező ember pillanatait,aki épp ízletesen falja a fokhagymakrémlevest,,,,,elgondolkodtató,hogy mi jár annak a fotósnak az agyában akinek ez jut eszébe és azon veszt fókuszál és exponál,,,de majd én análbafurulyázom ezt a koszlott buzi bandát
Ez kell nektek ?
Ilyet én nem írok .
Szopjatok le !
Hogy cocókázzalak le , ha hazajössz !
Tudod én nagyon kezdő motoros vagyok,és amikor azt hittem,hogy hú de faszán nyomom,akkor a Mecsekben borultam egy átlagosnál nagyobbat,és megroppant a gerincem,ami 1 évvel később műtétben végződött....történt vala ez 1991 ben-(a műtét),ami után ki kellet hagynom egy hosszabb időt(kb 6 hét múlva baxott le a doki,hogy mi a faszt képzelek én,hogy utókezelésre motorral mentem
kb ennyi,xasztok,megy ela laptop itthonról,nem lessz netem...