Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg,,,semmi látnivaló,,,,jól felültettél te gigapusti,,,,ezért még a másik válladat is eltöröm
meg tudnál úgy csapkodni,hogy besértődjek?hmm,te quatrópusti neeeeeeeeeeeeeeeeem mert úgy ütsz,mint a lányom,,,bár ő már csapkodott meg,,,na az sem éreztem,,,,,
Hello mindenki ! Szia Gino .
krampácsoló: a vonat kerekét kalapáccsal ( krampáccsal ) megütvén a keletkezett hang frekvenciaspektrumából kifinomult hallásával következtet annak állapotára, különös tekintettel az abban megbúvó hajszálrepedésekre. Kielégítô volt a magyarázat?
ne klikkesedjél,,,a görög az tud magyarul is,,,a magyar az világnyelv,,,,de mi itt rajtatok kívűl nem tudunk görögül,,érted?vagy kérsz az orbitális pofonjaimból,vagy megtanulsz rendesen írogatni?
mondoménhogyaconfoglakbaszni!
meg nézted pusti?
szerencséd majd jól megtaposom a vádlidat azt óbégathatsz
úgy legyen
m árma gáb anis gör ögülbe szélszeg ény!
Pipa pusti! na ezt Neked irtam.....
Te,...mi a tököm a a krampuszkécs vagy mi....?
amikor görögül irogatok,akkor Nem Neked irom pustikám....
Na kinek? hááát a Görögnek,érted..... na nem miattad,érted? nem érted.....miattad nem.....most belezavarodtam.....mivvaaa?
ne szemtelenkeggyé gyerek mert arcon baszlak!
itt van bazze....
Köszike! Nehéz volt ám bekerülni, nagy a túljelentkezés! Ha szorgalmassan kopogtatok akár ki is emelhetnek krampácsmesterré!
te Jocee,,ha nem kell két hatalmas pofon,akkor mond már meg ,hogy hol van az a robogós videó?
ráng asd márm ega mak koma tho gygö rüg ülir ogacc
Pu ise malaka-mu? siga siga ine deca ora,den pas ja dulia?
ááááááááááá ez semmi inkább a nyakad nagy
azt mondták,ha mester akarok lenni,legyen nálam mindig zsebcumi
Titokzatos vagyol ottan nagyon? irtad e ,hogy 102 éves vagy?
gratulálok hozzá
nézd már meg,mekkora