Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Minden rendben Motoroznék már nagyon a GSR-rel
Az YBR 125-tel járok dolgozóba mostanság
Szolnokon az autósok a felező vonalnál szeretnek ácsorogni , így elég nehéz a motorosok haladása De azért jobban haladok mint Ők
...és mi újság a Dunán túlon ?
7végén valami kis gurulás
Legkésőbb szombaton
jót beszélgettünk
na xasztok,mek haza,jó malackodást
na már csak te hiányoztál
Cső Bari! Holnap gyereee!
Na,ennyit érnek mi? Hiányos a repertoárjuk...
Szevasztok!
most meg a Nőket terrorizálod? ez wszép dolog.....
kellene megint menni egy ilyen Tököli vezetéstechnikai tréninget mert a bukfenc meg a kézen állás még kimaradt a gyakorlásból
na azéé! végre tisztán látod a helyzetet.. nehéz volt olyan marhabarbárt találni,aki lezúzza a kuplungot a motorodről,hiszen ez egy GSR! de annak a mukinak semmi sem szent....szerintem még a pápát is letörné bazz
hella Tibibá

mi a stájsz felétek
nehogy fére értsed már a fenyegetés nem neked szólt hanem a Krisznek
Jobb Napot Kívánok !

Hétvégére rossz idő várható , sajnos
na hát ez nem volt szép
nem elég hogy letörettétek a kuplung karomat, elröptettétek a zégeremet, össze kentetek mindent és még meg vagyok fenyegetve emberrabolással is sőt még az alkatrészeimet is túszul ejtitek
szép álmokat, hófehérke
Na cső,kis gusztustalankodó banda!
méretre készülnek, ott előtted mérik le, levágják, majd rákerülnek a fittingek is. Ott préselik rá, örök garancia, nem kell többet cserélni, és nem esik be a fékkar többet pályán sem.
Én krómacélból kértem, az fndi féle eloxált alut drágálltam, kijött belőle a hátsó ára......
DolbySurround 5.1 fékolaja lessz! Gyárilag csak sztereo van benne ,vagy mi?
nyugodtan írhatod amit akarsz, Bárki bármit,az itt elhangzott dolgok után már nincs az a "savduma" ami kikezdhetné az itt jelenlévők "bőrét" legfeljebb nocsuporka Krisznél egy kis kasztrálással egybekötve... ....elmehet még szopránkarriert építeni utána....az is jobb mint semmi....
Csárlájt mindenki ........hogy hogy levágtátok?
na, levágtuk ma a fém fékcsöveket, kedden felkerülnek a motorra, 5.1-es nyállal
nekem még szabad