Minden rendben Motoroznék már nagyon a GSR-rel
Az YBR 125-tel járok dolgozóba mostanság
Szolnokon az autósok a felező vonalnál szeretnek ácsorogni , így elég nehéz a motorosok haladása De azért jobban haladok mint Ők
...és mi újság a Dunán túlon ?
na azéé! végre tisztán látod a helyzetet.. nehéz volt olyan marhabarbárt találni,aki lezúzza a kuplungot a motorodről,hiszen ez egy GSR! de annak a mukinak semmi sem szent....szerintem még a pápát is letörné bazz
na hát ez nem volt szép
nem elég hogy letörettétek a kuplung karomat, elröptettétek a zégeremet, össze kentetek mindent és még meg vagyok fenyegetve emberrabolással is sőt még az alkatrészeimet is túszul ejtitek
méretre készülnek, ott előtted mérik le, levágják, majd rákerülnek a fittingek is. Ott préselik rá, örök garancia, nem kell többet cserélni, és nem esik be a fékkar többet pályán sem.
Én krómacélból kértem, az fndi féle eloxált alut drágálltam, kijött belőle a hátsó ára......
nyugodtan írhatod amit akarsz, Bárki bármit,az itt elhangzott dolgok után már nincs az a "savduma" ami kikezdhetné az itt jelenlévők "bőrét" legfeljebb nocsuporka Krisznél egy kis kasztrálással egybekötve... ....elmehet még szopránkarriert építeni utána....az is jobb mint semmi....
Minden rendben Motoroznék már nagyon a GSR-rel
Az YBR 125-tel járok dolgozóba mostanság
Szolnokon az autósok a felező vonalnál szeretnek ácsorogni , így elég nehéz a motorosok haladása De azért jobban haladok mint Ők
...és mi újság a Dunán túlon ?