Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már itthon vagyok,,,
bazd meg para,,,,,,,,baj van
és?
igen,,,elestem,,,,,,,
hagy röhögjenek .....holnap megy az ember az áádám a gombsorért,,,rákosi út mennyi?
estél?
majd holnap!Jó éjt Királyok ,,,,,,,,,,,
Csao Maci,,,hát.......érzem nem kicsit,,,,de ezt vállaltam,így kussolok,nem nyunnyogok........megérte,,,jó volt ez a nap,,,,bár bevallom férfiasan,nem ment jól,és azért aaz esés most felütötte fejét bennem,hogy ne menjek mint az egyszemű.......le a kalappal a NOPARA elött,,,,,,rámvert olyan félkört,hogy csak lestem,,,,király vagy PARA ,,,,,azért ide még befűzném,Hentit,Waspot,Dixit is.....küldték mint állat,,,én meg csak bénáztam .....kúrva hasfájás,,,,,de ha nem lett volna,akkor is igy mentem volna
Megérdemled! Saját magamtól és tőlled maradt tátva a szám!
jó a vidijó 5 pötty. bár egyet levonhatnék irígységből de majd legközelebb ott leszek én is
Én is neked, miattad mentem ki, tudtamh engem spanol a Kykee átok és bejött! Imádtam a motoron,h nézted a köszörűs köreimet, talán már neked motoroztam, nem magamnak!
sorry az off-ért!
lábad?
én nyomnék de olyan mintha magamra tolnám
Köööösziiiiiiiiiiiiii!
most turom felfele a vidiót rólad csak kurva lassú
Február 16.-án születtél?
Hallihió,,,,,,,itthon voltam én is fél hétre,,,,,415kmel zártam a napot,aztán meló,,,,,,,remélem fndi jól van

köszi mindenkinek ezt a mai napot,jó volt
így nem kell
nahát milyen sokan vagyunk azt sem tudom ki kicsoda. vagy én vagyok itt keveset vagy ők ... najó a "keménymagot" ismerem
bazz, ilyen tanácsokat adjatok nekem is....
HY