ki vette az olajat,kinek mennyivel jövök,stb,erről is irjatok .....aki nem volt a helyszinen,vagy ott volt,de nem volt érintett fizikálisan,az legyen szives ne próbáljon anyagi igényeket támastani velem szemben...
De a tapasztalat az,hogy olyan kedves mindenki,szeretnek,és ajn ároznak..... asszem ahogy ezen túl leszek,a Hentessel lecsapatok még egy ujjpercet,mert najjon jó ahogy bánnak velem sérültként (
Gyári vagy nem gyári?
A szűrők nem lehetnek nagyon drágák.
Pollenszűrőből ajánlom a gyárit, az tudja is azt, ami a feldata.
A többinél nem mindig megfelelően jó a szűrő anyaga.
Mindegy hol veszed, de ha a 3-ban jársz, akkor régi szentendrei út, olajshop....és előtte hívj fel, odaszólok... na meg megkérdezem, hogy van-e polcon.
és örömmel konstatáltam,hogy Abdul retektelenitette a motorját..... ,most tuti legalább 20 km/h val nagyobb lessz a végsebessége,mivel több kilóval könnyebb lett
jó napot! csak semmi buzujkodás,Grkrisz..... ,melegebb vagy mint egy magfúziós robbanás és a piáról,m eg cigiről,meg a tudatmódositó szerekről már nem tudok leszokni..... senki kedvéért
az ujjam baxottul fáj,a kötés átvérzett,egy órával ezelőtt átkötözték,de délután mehetek vissza asszem,ha ilyen ütemben vérzik......most itthon fexem,nem hagytak dolgozni,kirugtak szó szerint a bolból...az én boltomból há mijjen világot élünk gyerök?
és köxi mindenkinek a biztatást,és köxiiiiiii
De a tapasztalat az,hogy olyan kedves mindenki,szeretnek,és ajn ároznak..... asszem ahogy ezen túl leszek,a Hentessel lecsapatok még egy ujjpercet,mert najjon jó ahogy bánnak velem sérültként (
A szűrők nem lehetnek nagyon drágák.
Pollenszűrőből ajánlom a gyárit, az tudja is azt, ami a feldata.
A többinél nem mindig megfelelően jó a szűrő anyaga.
Mindegy hol veszed, de ha a 3-ban jársz, akkor régi szentendrei út, olajshop....és előtte hívj fel, odaszólok... na meg megkérdezem, hogy van-e polcon.
az ujjam baxottul fáj,a kötés átvérzett,egy órával ezelőtt átkötözték,de délután mehetek vissza asszem,ha ilyen ütemben vérzik......most itthon fexem,nem hagytak dolgozni,kirugtak szó szerint a bolból...az én boltomból há mijjen világot élünk gyerök?
és köxi mindenkinek a biztatást,és köxiiiiiii