Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legyél mán gavallér
akko inkább recska 4 ujjal
nekem jössz 1 zsírúj nokia 99990999918777i-vel!oszt jóvan
ja ,és szerintetek erre már kaphatok rokis igazolványt?
ki vette az olajat,kinek mennyivel jövök,stb,erről is irjatok .....aki nem volt a helyszinen,vagy ott volt,de nem volt érintett fizikálisan,az legyen szives ne próbáljon anyagi igényeket támastani velem szemben...
De a tapasztalat az,hogy olyan kedves mindenki,szeretnek,és ajn ároznak..... asszem ahogy ezen túl leszek,a Hentessel lecsapatok még egy ujjpercet,mert najjon jó ahogy bánnak velem sérültként (
most xartam...... és zsétröhögtem az arcomat a beszólásaitokon,ennyi állat nincs a zoo ban sem baszki,ÁLLATOK
szerinted a recska is jó igy 4-el
milyen szépen tudsz írni 9 ujjal

Ő a hentes 0911
akkor mi meg zöldségest is a Gekkoval bár ahogy tud csonkolni ,inkább hentesnek,vagy sebésznek kéne mennie
voltunk bent nálad hentivel,Biladen mondta,hogy szabin vagy megent kuva jó ,,,,,,,,, én is teló bótót csinálok inkább
Gyári vagy nem gyári?
A szűrők nem lehetnek nagyon drágák.
Pollenszűrőből ajánlom a gyárit, az tudja is azt, ami a feldata.
A többinél nem mindig megfelelően jó a szűrő anyaga.
Mindegy hol veszed, de ha a 3-ban jársz, akkor régi szentendrei út, olajshop....és előtte hívj fel, odaszólok... na meg megkérdezem, hogy van-e polcon.
ezt is. tisztítjía a légutakat.
Érzem.
Helló Gino. 74158 as hsz. köszi.
nem jött semmmi az emilkémre
fingottam
Csao full body!
Tegnap azt vacsoráztam....csípős volt....
molst aludni próbálok,majd leszek,csáá
kinai?
és örömmel konstatáltam,hogy Abdul retektelenitette a motorját..... ,most tuti legalább 20 km/h val nagyobb lessz a végsebessége,mivel több kilóval könnyebb lett
jó napot! csak semmi buzujkodás,Grkrisz..... ,melegebb vagy mint egy magfúziós robbanás és a piáról,m eg cigiről,meg a tudatmódositó szerekről már nem tudok leszokni..... senki kedvéért
az ujjam baxottul fáj,a kötés átvérzett,egy órával ezelőtt átkötözték,de délután mehetek vissza asszem,ha ilyen ütemben vérzik......most itthon fexem,nem hagytak dolgozni,kirugtak szó szerint a bolból...az én boltomból há mijjen világot élünk gyerök?
és köxi mindenkinek a biztatást,és köxiiiiiii
Szia!