Ssziasztok!
Örülök,hogy mindenki hazaért,,,még a baleset is sokkal rosszabúl végződhetett volna,,,,én is köszönök mindent,,,jövő hét végén befejezzük a túrát,,,,,jó éjszkát
jóestét ! még egy "jobbulást gekko!" belefér a topikba és itt köszönöm a reggeli kávét Neked és az italt ebédnél kykee-nek és mindenki másnak a társaságot
Fasza bemutatkozás mi szintén öröm volt ?!
Gekko! Az jutott eszembe, hogy szerencse, hogy be volt húzva a kuplungom és nem fékeztem, tudtál rajtam lökni, mi van ha blokkollak? Akkor a kesztyűből kellett volna kiszedni az újaid? Pont azt nézem, hogy ha 15 centivel arrébb érkezel, akkor egy árokba esős röhögés lett volna belőle.... nagy tapssal Fel a fejjel vagyis az újjal!
Gekko! Örülünk, hogy ennyivel megúsztad, amúgy szerintünk minden rendben volt, jó volt titeket megismerni, valóban egy összetartó társaság vagytok! Kati, Gábor
Nem tudom, de amiről tudok...annyitól nem megy el a segédváz.
A faridom (GSR feliratos fekete műanyag ) az húzós összeg.
Hátsó lámpa húzós és a körülötte lévő műanyag keret is (ez a sárvédő is)
Kipufogó takarója (ezüst) szerintem van nopara-nak.
A rendszámtartó konzol, az önmagában csak egy kicsi lemez darab, mivel neked is levágott sárvédőd volt már.
BT014? Akad még itt a fórumon pár ezresért....
Sziasztok!
Eelnézést kérek az érintettektől,amiért lebombáztam Őket(szó szerint ),és a Többiektől,amiért elrontotam ezt a csodás gurulást!
A történet pár mondatban:
olyan későn észleltem a csapat fékezését ,hogy amikor elkezdtem fékezni,akkor már tudtam hogy nem tudok megállnii mögöttük,és megpróbáltam közöttlük elférni........Syrus6 ot elkaptam a könyökömmel?,asszem a könyökét,és utána Tomassa jobb hátsó felét.Syrus6 felborult sajnos ,Tomassa nem,de cserébe lebontottam a motorja seggét. az kezemmel és kormányommal.Leszakadt a mutatóujam alsó perce,amikor a féklámpakerethez csapódott. Visszavarták,kb 2 nap múlva derül majd ki,hogy megmarad vagy nem.
Köszönom mindenkinek az együtérző sms eket,meg mobilhívásokat, megint bebizonyosodott számomra,hogy milyen óriási kaliberű emberek Vagytok! Megtiszteltetés nekem,hogy ilyen csapathoz tartozhatok!
Hmm...! Ami elment: hátsó lámpa, jobbos kipufogó takaró, rendszámtartó konzol komplett, jobbos index, az ülést körbeölelő fekete műanyag, amin a GSR felirat van.
Asszem ennyi, a Kykee, még riogatott a segédvázzal, de reméljük az nem ment el.
No meg lett egy 4cm hosszú 3mm mély vágás a hátsó gumimon,azzal majd lesz valami......
Micsoda romantikus képek!
Motopityu és mindenki! Bocsi de Syrus-szal nagyon belejöttünk a száguldozásba a végén, főleg, hogy nem volt rendszámom... Tényleg húztuk neki hazafelé rendesen! Több volt az mint 110km/h
Egyébként elárulok egy több éves titkot.
Maci és Kykee ki nem állhatják egymást ! DE ! Ez nem így van
Ugyanis mindketten CELEBEK akarnak itt lenni. És ezért Kykee fizet is a Macinak
Tehát innen ered a Kapdbe a fa.....stb trágárság !
Tomasssanak is lelkileg,,,,
Örülök,hogy mindenki hazaért,,,még a baleset is sokkal rosszabúl végződhetett volna,,,,én is köszönök mindent,,,jövő hét végén befejezzük a túrát,,,,,jó éjszkát
Gekko! Az jutott eszembe, hogy szerencse, hogy be volt húzva a kuplungom és nem fékeztem, tudtál rajtam lökni, mi van ha blokkollak? Akkor a kesztyűből kellett volna kiszedni az újaid? Pont azt nézem, hogy ha 15 centivel arrébb érkezel, akkor egy árokba esős röhögés lett volna belőle.... nagy tapssal Fel a fejjel vagyis az újjal!
Jó éjt mindenkinek, holnap meló
jobbos kipufogó takaró
És Janinak a mobilszámát nem tudom,Jani,hívtalak volna...nem ütöttelek meg nagyon?
meg pár használt kiegészittő is érdekelne
A faridom (GSR feliratos fekete műanyag ) az húzós összeg.
Hátsó lámpa húzós és a körülötte lévő műanyag keret is (ez a sárvédő is)
Kipufogó takarója (ezüst) szerintem van nopara-nak.
A rendszámtartó konzol, az önmagában csak egy kicsi lemez darab, mivel neked is levágott sárvédőd volt már.
BT014? Akad még itt a fórumon pár ezresért....
Miről tegyek fel képet?
Eelnézést kérek az érintettektől,amiért lebombáztam Őket(szó szerint ),és a Többiektől,amiért elrontotam ezt a csodás gurulást!
A történet pár mondatban:
olyan későn észleltem a csapat fékezését ,hogy amikor elkezdtem fékezni,akkor már tudtam hogy nem tudok megállnii mögöttük,és megpróbáltam közöttlük elférni........Syrus6 ot elkaptam a könyökömmel?,asszem a könyökét,és utána Tomassa jobb hátsó felét.Syrus6 felborult sajnos ,Tomassa nem,de cserébe lebontottam a motorja seggét. az kezemmel és kormányommal.Leszakadt a mutatóujam alsó perce,amikor a féklámpakerethez csapódott. Visszavarták,kb 2 nap múlva derül majd ki,hogy megmarad vagy nem.
Köszönom mindenkinek az együtérző sms eket,meg mobilhívásokat, megint bebizonyosodott számomra,hogy milyen óriási kaliberű emberek Vagytok! Megtiszteltetés nekem,hogy ilyen csapathoz tartozhatok!
Asszem ennyi, a Kykee, még riogatott a segédvázzal, de reméljük az nem ment el.
No meg lett egy 4cm hosszú 3mm mély vágás a hátsó gumimon,azzal majd lesz valami......
Motopityu és mindenki! Bocsi de Syrus-szal nagyon belejöttünk a száguldozásba a végén, főleg, hogy nem volt rendszámom... Tényleg húztuk neki hazafelé rendesen! Több volt az mint 110km/h
Maci és Kykee ki nem állhatják egymást ! DE ! Ez nem így van
Ugyanis mindketten CELEBEK akarnak itt lenni. És ezért Kykee fizet is a Macinak
Tehát innen ered a Kapdbe a fa.....stb trágárság !
És a bizonyíték!
Érdeklődni Szeretnék a Gsr Club iránt hogy van-e esetleg ha tudnátok adni egy honlapcimet
köszi