HI mindenki.
A sajnálatos dolgot tudjuk, de azért.......... . Nem sok értelme volt lemennem utánatok. Jelzem 19:10 kor a lakásban voltam én is a fiammal. Nem mentetek le Sukorónál.
Velencén piroslámpát kaptunk és 1 faszt előttünk, aki mindenkivel kibasszott udvarias volt. Köszi, h megvártatok illetve hogy motorozt
unk együtt. Egyedül mentünk és jöttünk. ,, Jó volt,, Gekko papának pedig jobbulást. 40 es táblánál lakott területen nem fogok 90 100 zal menni. Csak 110 esnél +++++
Hi Mindenki! Itthon iszom a keserű izém (sör), ezek szerint lassan mindenki épségben otthon, tisztelet a kivételnek
Szép kis nap mondhatom.......
Gekko kezd már fájni vagy még tart a bódító szerek hatása? Majd nyomok egy imát az mutogatósodért!
Gekko papa mizu van veled?Remélem minden ok!
Én már itthon! Remélem mindenki simán hazaért!
Motopity millió bocsi,h nem vártalak meg,de Osika már így is......
Majd jelezz !
Gekkoval beszéltem telefonon és megkért,hogy írjak pár sort:
Köszönöm a törődést és elnézést kérek,hogy elrontottam a túrátokat. Csak egy db ujjperecről van szó és nem vágták le csak visszavarrni kellet, mert leszakadt. A kesztyűn sérülés nem látszik csak tele lett vérrel. Két napon belül kiderül,hogy megmarad-e . És köszönöm a sok segítséget!
Szó szerint írtam amit mondott
Jobbulást Gekko
Most beszéltem Gekko-val, csak egy ujjpercét kell levágni, ha kell ..... az is a mutatóujján......tehát nincs veszélyben a középső ujj ...és feladata. Majdnem odalett a szexuális élete....
Helyesbítenék -ő általa kiegészítve- egy autó igen közel ment hozzá hátulról és ő elengedte a féket, talán húzott is egy kicsi gázt...., hogy ne lökje fel a kocsi....ezért szaladt be a srácok közé.....
Valamint megígérte, hogy többet nem iszik és drogozik motorozás előtt.
Még mindig nem tudom elhinni, pedig igaz, borzasztóan sajnálom a dolgot!
Gekko: jobbulást, ne csüggedj, kemény legyél, menni fog! Ha bármelyikőtöknek tudok bármiben segiteni, csak szoljon, írjon, kiáltson!
rossz hírem van gyerekek, Gekko benézett egy fékezést, kivitte syrus alól a motort, majd beleszaladt Tomassába. A hír szerint le kell vágni egy vagy két ujjpercét, mert a szövetkesztyűjét átvágta Tomassa hátsó indexének a búrája. Tomassa és Syrus nem sérült, csak mindkét motor oldalai.
Gekkónak jobbulást.
Okés Maci, köszi. Esőben mindig ésszel megy az ember, akármilyen gumid van :)
Felkerült nagy nehezen a rendszámtartóm. Király lett Kellett faragni is a tartóból, meg távtartót gyártanom. (elég monyák, de hirtelen nem volt más ötletem. A csavarokon nem röhögni, kisebb nem volt itthon, majd cserélem őket rövidebbre )
Ketten indultunk el Kunmadarasról , a másik motor 1 ER6N volt.Fegyvernek után kaptuk el az esőt Szajolig.A széllel volt a gond inkább.Óvatosan jöttünk, az autósok is figyelmesek voltak.
Mondom még1x,h bocsesz!
Hívtalak...