Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok
Ez a mondat kicsi hülyére sikerült .....de hát én írtam....nincs ezen semmi csodálkozni való....
Annyira parás vagy, hogy még ilyen jó időben sem mer motorozni......inkább arszol a rakparton kocsival.....de még azzal is fél!
Pssztt ne buktass le, hogy néha tolom az út szélén
Öszvér...hmmm.ez mókás. Köszönöm, hogy maradhatok. Biztos lesz még pár kérdésem, ahogy közeledni fog a jövő szezon. Ebben az évben már sajna nem fog összejönni.
marhaság, ez a pletyka tavaly óta van, semmi nem lett belőle.
szerintem írhatsz is nyugodtan, nem zavarunk el
De te még mindig nem tudsz motorozni azt is tudjuk
ÁÁÁ ez a motor 1 nagy faszság. Öszvér görcsölés.
Egy pl. én lennék mint kezdő.
0 tapasztalat
0 motor

Lassan 2 éve vettem, 24.000 km nél járok. A motor ketyeg mint műszer. Kötelező szervíz más semmi. Kezes. De ha kedvem van vadulni( ugye fijjúk néha 70 km/ó tempót is bevadulom )
Akkor megy. Ennyi.
Szerintem ezekre a kérdésekre is tudod a választ
Régóta létezik ez, nem újdonság...... van 400-as is.
Csak más országokba ....
Üdvözletem Mindenkinek!

Mikor először láttam a GSR-t a neten, nem volt kérdés, hogy mi az álmom. Majd megtaláltalak Titeket és a fórumotokat. A kezdetektől keztem olvasni...és majdnem 100%ig minden hsz-t elolvastam. Az utóbbi pár hónapban már alapból meg van nyitva a fórum és rendszeres olvasó vagyok...mármár Mindekit "személyes ismerősként" köszöntök mikor reggel beleolvasok a fórumba...és fájó szívvel Mindenkitől el is búcsúztam, mikor elment).

Azt hiszem egy GSRteszt sem adhat többet a Ti tapasztalataitoknál, szóval már nem kérdés, jövőre min szeretnék űlni. Látok néhány hozzászólót, akinek jogsiszerzés utáni első motorja GSR volt. Őket kérdezném, hogy érzik magukat a Kutyuson? Mennyire megbocsájtó a Vas egy kezdő/újrakezdő számára?

üdv
KicsiBé
Szerintem is elég érdekesen fest...
Van ebben minden: Z750-től, kezdve Gladiusig...
Sehol sincs a GSR 600-hoz képest
Hi! Hát elég ronda szerintem
GSR750
Igy jobb lesz a link, sorry.
Hello All,

Érdekes pletyka GSR-rel kapcsolatban: GSR 750

Valaki jön jövő héten a Siroki motorostalira?

Üdv:

Ádám
Sajna tegnap kocsival voltam...
Sajnálom ! Próbáld megoldani,,ne rohanj haza,,,kimentünk az asszonynál Vagyis NOPARA
Nem ereszkedtél le hozzánk,nem gyütté halat enni Agárdra....
Vasárnap én megyek Veletek Balatonra,de nem tudok ottmaradni egész napra,megeszem a velőspirítóst oszt gyía haza
Tegnap hol vótá bamme?
Na végre valaki
Hali ! Jó napot!
Üdv!
kalinikta,che efharisto poli to prova!
Kalinihta file !