Rendszámtartót a két oldalán "megköszörülöd", a 2 index kvázi negativját köszörülöd bele és akkor passzentosan,de elfér.
De ha szombaton lejössz ide hozzám,megcsinálom Neked szivesen..
Sok sikert!
A képen meg a Wasp vasa van
Ma du. neki estem, és a sokat emlegetett helyen le is vágtam a sárvédőt. Kb. 1 óra volt míg szétkaptam (a hátsó lámpával szenvedtem, mire kijött (ott nem láttam gyors csatit, forrasztva volt). Aztán mikor szétkaptam, rájöttem, hogy kár volt kiszedni, egyszerűbb lett volna megbontani a másik végét a vezetéknek, ahol gyors csatin van az egész hátsó rész ), össze raktam, minden fasza.
Aztán mikor fel akartam Fúrni a rendszámtartót, akkor néztem egy hatalmasat: Nem fér el a két index között
Más méretű a rendszámom (kétlem), vagy tettek valami távtartót az indexekhez, vagy mi a titok?
Nem tudom kinek a gépe (innen mentettem a képet), de így akartam összehozni
Szasztok!
Én is TUTTI MEGYEK veletek együtt! asszonyt lehetne hozni
Para ugye te is jössz, csóri Api nem tud rollad biztit
Legyünk minnél többen, ennek a topiknak ez lesz a NAGY gurulása!
Más! Ma T.bányán jártam és 1 gsr-estől kértem útbaigazítást, nagyon korrekt volt és segítőkész! Dumáltunk pár szót, azt mondta nem közülünkvan! Basszus szép volt a vas alatta, de az a Bodis hang! 100 közül megismerném! Remélem Ő az újj társunk!
2009.07.19 hez mit szólnátok. A vasárnap több cimbinek jó!
Tehát reggel emnnénk,,,,
Indulás 8 órakkor !
Program: Balatonfüred-Tihahyi gödör( szabadstrand ) Jó nagy pancsolás, pihenés, hülyülés. És nincs zizgés, hogy menjünk mán motorolni.
FIGYELEM,POZOR,ATTANTION,ACHTUNG! ! ! ! ! ! ! !
Nos,egy lehetőség a gödrös helyett,hogy a Füred Hotel strandjára be tudunk menni ingyen és a motorokat is biztonságban tudhatjuk!
Ebéd javaslat: Bent Füreden a hatlépcsősben velős pirítós kenyér vagy ki mit akar.
Aztán átgurula: Siófok egy kis séta a tömegben onnan - Mauró pizzázó. Itt Fagyi és motormutogatás a népnek.
Aztán szépen hazagurula.
Egésznapos lenne! Nincs hazasietés!
Sajnos aki miatt kitaláltam nem tud jönni,,,,de sebaj majd máskor!
De a csapat többi tagja kellene!
Aki jönne:
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti ?
6, Syrus
7, Maci ?
8, Kykee és Anikó
9, Hojti ?
10, Gekko
11,
Tehát reggel emnnénk,,,,
Indulás 8 órakkor !
Program: Balatonfüred-Tihahyi gödör( szabadstrand ) Jó nagy pancsolás, pihenés, hülyülés. És nincs zizgés, hogy menjünk mán motorolni.
Ebéd javaslat: Bent Füreden a hatlépcsősben velős pirítós kenyér vagy ki mit akar.
Aztán átgurula: Siófok egy kis séta a tömegben onnan - Mauró pizzázó. Itt Fagyi és motormutogatás a népnek.
Aztán szépen hazagurula.
Aki jönne:
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti ?
6, Syrus
7, Maci ?
8, Kykee ?
9, Hojti ?
10, Gekko
11,
Tehát reggel emnnénk,,,,
Indulás 8 órakkor !
FIGYELEM,POZOR,ATTANTION,ACHTUNG! ! ! ! ! ! ! !
Nos,egy lehetőség a gödrös helyett,hogy a Füred Hotel strandjára be tudunk menni ingyen és a motorokat is biztonságban tudhatjuk!
Aztán szépen hazagurula.
Aki jönne:
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti ?
6, Syrus
7, Maci ?
8, Kykee és Anikó
9, Hojti ?
10,
11,
Tehát reggel emnnénk,,,,
Indulás 8 órakkor !
Aztán szépen hazagurula.
Aki jönne:
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti ?
6, Syrus
7, Maci ?
8, Kykee ?
9, Hojti ?
10,
11,
De ha szombaton lejössz ide hozzám,megcsinálom Neked szivesen..
Sok sikert!
A képen meg a Wasp vasa van