Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello nekem sincs bajom a castrollal a havero hondájába is castrol van 40.000 km kutya baja
Üdv!
Én Elf 4 hp eco 10w-40 et használok kezdetek óta.. Szerintem hibátlan.
nekem is(illetve a GSR nek ) bejött a Repsol cucc!
Minden ok? Vasárnap Szlovákia neked,vagy valami hazai kissebb?
én + a Repsol Moto Racing 10W50-et ajánlanám

bár most a Castrol ActEvo 4390 helyett csak 2690 ért van/L
nekem nem zörgött tőle legközelebb is az megy bele ...
Jól tudod!
R1 kaki volt, rossz volt hallgatni a váltást és a motorból a zörgést. Nem Ducatink van...
rajtam kívül a castrolt mindenki fikázza. nekem nem volt bajom vele Power1Racing volt benne. a többiek a repsolra szavaznak ha jól tudom
Heló mindenki!
Milyen motorolajat ajánlotok a GSR-be?
Én Castrol 10W-40-re gondoltam!? Vélemény?
Vasárnap 8.15 indulás az M3 kivezető Shell kút parkolójából. Kb. 426km a teljes táv ebből kb 30km a szerpentinezés annak aki akar. Ehetünk étteremben is, de szendvics is bejátszhat, ez mindegy. A hegytetőn a parkolóban kb 2 órát leszünk.
a normál tempó relatív de tetszik honnan lesz az indulás és kb. hány km az egész túra
Ezért megyünk amíg oda nem érünk normál tempóban....legalábbis én.
vasárnap lehet mi is becsatlakoznánk ha mentek vmerre bár a szlovákoktól idén még egy ismerősöm sem jött vissza traffiscsekk nélkül
jóreggelt 7alvók !
vasárnap menni valahova? lehet becsatlakozni én is,,,
Akkor gyere----gyertek...
Nem zavap csk nem érteni
Szevasztok!
Nemáá,hogy zavar a görög nyelv.... most bizti xivatásból mondjátok... ...magyarországon nem beszélik a népek a görög nyelvet? Na Krisz bari akkor néha magyarul is légyszi....
Pupákok,lehet xombaton estére hazaérek,vasárnap kis izé-mittudoménmerre motorolás?
szép kis túra útvonal
Akkor ide is, vasárnap jönne valaki az 577-re? Ez az: http://sportmotor.hu/motoros_v...
Bicskére gyere motorolni
Így jártál vaze
Én tuti,h ott leszek
az mit jelent?
Délig én is dolgozom,utána mennék valamerre motorolni.