Pardi rendes, de nem támogatja a munkánkat! Függetlenek vagyunk, a Tomi NEM alkalmazottja az Istvánnak!
A Suzuki Hungáriával van egy "ganleman agremant"-em, hogy ne legyen a dealerek között verseny, ezért mindeggyikkel együtt kell dolgoznom! A Black-kal a legjobb a kapcsolatom,de kedden megyek a Hollóshoz tárgyalni! Remélem, hogy lesz is eredménye! Szurkolj!
Megvan az első guma is RaceTec K2. Igaz használt mindkettő. Egyiksem szakadt stb. Szerintem jövő nyárig bőven kihúzom vele.
A szlovák túrával együtt idén eddig 1600 km t mentem. Nem egy mennyiség.
okok megértem. csak beszéltem Tigerrel is aztán sose kaptam konkrét választ. Jöhettek bármikor. Ha mész fehérvárra vissza felé erre kanyarhatsz jó nagy kanyar lesz :P
konkrét vevőt nem mondom mert az a konkrét aki itt van :D van egy srác aki még érdeklődik de elkell adni neki ezt azt aztán vszínű jövőhéten tud jönni. kicsit még várok aztán ha nem jön senki akkor beviszem Kecskemétre a Czenc motor's-hoz. Csak ha háztól elviszitek spóroltok 30ezret amit a czenc rá rak meg akkor még lehet alkudni is. Csak mondom szólok.
HI K.tuning. Figyu. Székesfehérvárra megyek 1/2 óra múlva. Remélem nem gondolod azt,h hülyitelek. Nem vagyok már óvodás.
Szivesen lemennénk megnézni, h milyen a motor. Ha van konkrét vevőd és fizet akkor add oda., senkire ne várj.
Sok lehetőséged nincs.
2 út van még, amiből az egyik hosszabb, de fasza kanyargós, jó a táj.... 10-es út, P.Csaba...Tinnye....Perbál...Tök..Mány...Bicska...1-e
s út...Lovasberény.... Szfvár vagy Bicska után Csákberény...Csákvár...Söréd...81-es út ...Szfvár. (én erre járok haza),a másik velencéig 70-es, aztán Sukoró....Pákozd....Szfvár.
Fehérváron nőttem fel.
Az első faluból származom a 81-es utón, Mór felé. Sárkeresztes.
ált. iskolás 3. ostályos kroom óta fehérvárra jártam be....minden nap, mindig, mindenért ....
(persze a csajozás is ott volt + a környékbeli falukban )
Miért baszná össze a felnit egy gumis? Nem az első db-ot csinálja...gondolom...
Én nem szerelek gumit motoron, mert nem tudom kicentírozni.
Kell centírozni és a "gép" nélküli gravitációs a legpontosabb és legtutibb.
Jóóó Essstééétt GSR Family!