Kis segtítség kellene!
Adva van egy H4 Bixenon,be kellene helyezni a GSR -be.... de úgy,hogy amikor ráadom a gyújtást ,akkor még ne világítson,hanem csak amikor már elindítottam a motort! Tehát gyújtáskor nem,csak járó motornál világítson! Nagyon köszönöm előre is!
Jani! Ha nem kapok egy mintát hamarosan,hogy csináltathassak egyet akkor veszek egyet ( és utána kiherélem az összes ,az eltűnésben érintett embert itt a boltban )
Ezermillió bocsessz,és köszönet a türelmedért
Ez lehet,de én nem róllad beszélek, hanem egy BMW-s ről melynek nem égett a bal hátsó lámpálya és telefonált a köcsög közben és a középső sávba jött elém. neki mutattam az indexelést és mutató újjamat, hogy figyeljen!
Én már a szélső sávban voltam, elém jöttél be..Le akartam húzni az ablakot és kiintegetni, de nem volt rá időm mert mész mint őrült! látom már néha eléred a 65km/h-t is! Azért vigyázz ezzel a száguldással, nehogy túlválald magad
nevicceljmá Rád dudáltam hogy vegyél észre, de bemutattál meg mutattad hogy indexeltél, mert azt hitted azért dudálnak rád mert bevágtál az autó elé Agresszív kismalac
Adva van egy H4 Bixenon,be kellene helyezni a GSR -be.... de úgy,hogy amikor ráadom a gyújtást ,akkor még ne világítson,hanem csak amikor már elindítottam a motort! Tehát gyújtáskor nem,csak járó motornál világítson! Nagyon köszönöm előre is!