Alan 777, az pici adó-vevő,és minden tartival együtt 28 ezer volt,az előbb említett helyen, egy kicsivel jobb mintha összeeszkabálnád mindenféle Gina által ajánlott anyagból,és a végén nem használható....
Bocsi Gino (ezt a ledek meg a lóvévisszaküldésért kaptad! )
Amúgy az én "kupakomba" be van téve ,és a BT headset is rá van illesztve,és müxik ,a VOX meg nem ,persze akinek telik Schubert - re ,annak müxik a Vox is
Szia!
Haller és üllői sarok,Heim Pál korház mögött, Alan és Midland márkabolt,ott tudsz venni ilyent,kb 25 és 30 ezer közötti összegbe kerül,kompletten,adásgomb kivezetve a kormányra. A VAC system(Voice Activated System) azért nem jó,mert a szélzajra is bekapcsol...
Pár száz forinttól lehet venni mikrofonos fejhallgatót. De ajánlom min. az 1.500-2.000 Ft-os jobb minőségűt. Ez olyan, mint amit lehet venni PC-hez is....
Aztán olyan rádiót kell venni, (többnyire lehet egyből szettben venni, 2 db-ot), aminek van hangszóró (fejhallgató) kimenete és szintén van mikrofon kimenete. Ez 2 db pici jack dugó. Valamint a rádiónak TUDNIA KELL azt a funkciót, hogy hangra bekapcsol az adás....nem kell gombot nyomni.
Aztán minél nagyobb kapacitású tölhető ceruzaelem méretű akkumulátort kell venni, akár tarcsiba is még.
Most ugye nem jön az, hogy nem-e lehetne a motor akksijáról üzemeltetni....
Köszi Gino ...de nőböl vagyok...szóval....
1. kell vegyek egy walkie-talkie -t jack dugós kivezetővel
2. vegyek egy head szettet (mikrofon, fülhallgato)?
Olyan walkie-talkie -t kell venni, aminek van headset kivezetése és mikrofon is, akár egy jack csatlakozón.
Tenni kell a sisakba egy mikrofonos fejhalllgatót, szétszedve. Na és tudnia kell a rádiónak a hang-ra történő adás bekapcsolást...., hogy ne kelljen gombot nyomogatni...még akár a kormányra kivezetve sem.
Nem is tudtunk a nagy eseményről gratu üdv a csajos oldalon