Következőnél én istenemre megműtelek
Vettem. De feletsd el! 1 éves és gyengült a teljesítménye. Most cserélem le. Már ki is néztem a következő kiegészítő világítást. Olyan állat. hogy fényes nappal szétrobban az autó vicca pillantó tükre. ( mert nekimegyek )
Sajnos nem.....te sem vállalnád be,,,,,4től esküvő,aztán lagzi,,,mértékkel,de iszom,,,aztán haza,,korán kelés,át füredről amládiba kocival,hazavinni a Kittit,,,vissza füred átöltözés és indulás.....fáradtan,másnaposan,kialvatlaúl,,,,,fel pest,,,onnan szlovákia,,,,dög melegben közel 600km ...még kimondani is szőrnyű nem lenne esküvő,simán mennénk....elötte nap felmennének anyuékhoz azt meg van oldva minden....de így
Sipike! Mielőtt nekiállsz a nagyüzemi herelövészetnek ,légyszi meséld el nekem honnan szerváltad,vagy honnan lehet szerválni olyan "szroboszkópos izét" amilyen a te vasadon van! Köcce!
áááááá.az nekünk akkor kihúzva...6kor kéne indulni,előtte a lányomat még hazavinni és éjfélkor még biztos,hogy a lagzin leszünk.....5 óra alvásal én nem motorozom,,,,akkor majd a következőre elmegyünk,,,,,,Pesti régió több személy,egyértelmű hogy elöbb verődtök csapatokba még egy rövidke túra erejéig is,,,,,,én meg cak olvasom és szomorkodom,hogy milyen túrákról maradok/maradunk le
Ez a figura szerelte a mociba a riasztó! 19 ropi beszerelve! Csak megosztom az infót hátha érdekel valakit!
Vettem. De feletsd el! 1 éves és gyengült a teljesítménye. Most cserélem le. Már ki is néztem a következő kiegészítő világítást. Olyan állat. hogy fényes nappal szétrobban az autó vicca pillantó tükre. ( mert nekimegyek )
Meg Gino-t is