Azért bíztató, hogy 20 éve ugyanilyen géppel ugrottál... Figyi, én benne vagyok, ha a többiek is. 8-kor indulás, simán kiérünk és túrázunk egy kva jót.
Akkor most utolsókból lettek az elsők?
Eddig a kalászi míting pojnt volt a legmeszebb a célállomástól..most meg a legközelebbi?
Tehát mindenki odajön? Akkor a mekiben kávézunk?
Az L410 es egy turboletes 18 személyes utas szállító. Kb. ugy kell elképzelni mint a filmekben. Ülések kiszedve, és a sik padlószönyegen heverészel,,,aztán usgyi.
Tehát sokan beférnek Ezáltal nem tart sokáig az ugrás. Kb. 11 re kellene kiérnünk. Esztergom felé kell menni.
Én nem mondanék le 1000 méterről, ha már rászántam magam, szóval Kecskemét inkább ne.
Szlovákia jól hangzik, túrázásnak is tökéletes lenne, de tudnál közelebbit mondani? Mikorra kell kiérni? (Ha 9-re oda is, akkor esélytelen, mert 7 előtt kellene indulni) Hol van ez a Slavnyica pontosan? A super gép mit jelent? Hányan tudnánk egyszerre ugrani?
Na akkor mennyi km et is kell majd gurulni tulajdonképpen?
De kellene a többi ugró is. Jani már kétséges szerintem mert apósának pont akkor van szülinapja.
Meg kellene kérdezni!
Vikit gondolom hoznád.
Azért bíztató, hogy 20 éve ugyanilyen géppel ugrottál... Figyi, én benne vagyok, ha a többiek is. 8-kor indulás, simán kiérünk és túrázunk egy kva jót.
Ja, a 3. perctől érdemes nézni...
Eddig a kalászi míting pojnt volt a legmeszebb a célállomástól..most meg a legközelebbi?
Tehát mindenki odajön? Akkor a mekiben kávézunk?
Tehát sokan beférnek Ezáltal nem tart sokáig az ugrás. Kb. 11 re kellene kiérnünk. Esztergom felé kell menni.
Szlovákia jól hangzik, túrázásnak is tökéletes lenne, de tudnál közelebbit mondani? Mikorra kell kiérni? (Ha 9-re oda is, akkor esélytelen, mert 7 előtt kellene indulni) Hol van ez a Slavnyica pontosan? A super gép mit jelent? Hányan tudnánk egyszerre ugrani?