Tervbe vettem, h utánuk gurulni. Kutyinak hegyilevegőt és szerpentint adni Én csak később tudok indulni mert 10 ig oktatok. Meg a fater szülinapját is átkellene tennem szombatra.
Most néztem meg, az útvonaltervező szerint 220 km a távolság Budapestről (Esztergom felé), és 3 óra az időtartam. Tehát 8-kor indulás, 11-kor megérkezés, 2 körben ugrás (vagy egyben) és Tomassa ebédje az max. 3 óra és vissza is 3 óra (nem az ebédje! ). Tehát délután 5-re itthon is van mindenki.
Az oktató részéröl ok. a dolog.
De a repteret üzemelteti valaki, az ott lévő helikoptert más üzemelteti. És az meg kitalálta, hogy ha nincs megtöltve a kopter nem kifizetődő neki. ezért be se inditja. És sajna csak félig lenne a gép- 30 személyes a drága kávédaráló
az nem sok.......de ez a dunaujvárosi story nem lett lebeszélve már? vagy időközben "elfogytak " a légijárművek? vagy csak a szokásos fasszopó genyó madzsarisztáni megbízhatatlanság,ugye? nem az van még véletlenül sem ami le lett beszélve?
Sipiapi ,tudom ,nem rajtad múlik,nemis Neked xól ez az ima,csak én naponta botlok bele ilyenekbe,hogyaza....
A miskolciakat majd FNDI kiszámolja...
Neki jó e a kinti ugrás,,, ismeri valaki?
valami gond lehet a kutyussal, mert még mindig izzik a féktárcsád
De a repteret üzemelteti valaki, az ott lévő helikoptert más üzemelteti. És az meg kitalálta, hogy ha nincs megtöltve a kopter nem kifizetődő neki. ezért be se inditja. És sajna csak félig lenne a gép- 30 személyes a drága kávédaráló
Tegnap koccintottam a kutyulim egészségére,tegnap volt 3 éves Imádom,,jó kis kutya
Kivel mi újság,minden okés mindenkivel?
Sipiapi ,tudom ,nem rajtad múlik,nemis Neked xól ez az ima,csak én naponta botlok bele ilyenekbe,hogyaza....