Hali! Úgy emléxem nagyon király hangja volt a Devil dobnak ,hol lehet ilyet venni? Én szerettem volna de sehol nem találtam....és így lett a Zsozsimura
Szia Anna!
Gratula,szép motor.....szerintem azzal a foltozott gumival ne is közlekedj,hanem cseréld hama,hama ....ilyen ledes a tiéd is?.....figyeld hogy morog,,,,tiszta méregzsák
Üdv.
Szívesen elkísérünk benneteket a benzintyúkkal a kakasülőn !
Mikor és hol ?
Ja és ugrásra lehet még jelentkezni ?
Szívesen kiugranék egy emberrel a hátamon
Szia Sütiapi!
Ma keverettem gép elé,,,,,,tegnap éjjel értem haza,,,,,megnézem mit irtál,,,,de mi szombaton esküvön leszüünk,nem tudom mennyire leszek képben vasárnapra,,,remélem motorosformában leszek,nem másnapos de köszi ameghvást....én is szeretnék ugrani,,,de én az ernyő nélkülit szeretném és 2szer
Napsütéses ,szélcsendes ,száraz,ingyenbenzines,szélesutas (nem sütiapi) motorozós balesetmentes mindenkinek
ennyire idótán még nem siekrült beköszönnöm,de most sikerült,,,,,jó lesz ez a nap is.....legyen olyan amilyennek szeretnétek
én lehettem volna, mivel Tarjánnál láttam egy népes GSR-es társaságot szembe jönni, de az én motorom fekete. Egy kék SV-s arccal gurultunk ketten.
Sajnos verolex tempóban, mivel nem nem volt első fékem. Elhagytam a rögzítő csavart és ki kellett venni a fékbetétet az út szélén, hogy haza tudjon jönni a vas a saját lábán.
Napsütötte motoros jó reggelt minden motorosnak !
Szeretném megkérdezni ,hogy egy a képen látható csodálatosan fantasztikus ,hiperszuper paripával csatlakozhatok-e a társasághoz így a világhálón keresztül.
Motorral gyere,,,!
Nem lessz szágudozás. Meg ez nállunk úg megyen, hogy a merev csuklóval rendelkezők elhúznak,,,én megyek a saját tempómban,,,,de a skacok mindig bevárnak!
THX Skacok